Jääkiekko

Tre Kronorin joukkueeseen World Cupissa muutos

Julkaistu:

World Cup
Anaheim Ducksin Rickard Rakell joutuu sivuun World Cupista. Hänet korvaa Patrik Berglund.
Kovista vatsakivuista kärsinyt Anaheim Ducksin hyökkääjä Rickard Rakell joutuu sivuun World Cupista eli jääkiekon maailmancupista. Rakell ei sunnuntaina pystynyt lentämään muun Ruotsin joukkueen kanssa Washingtoniin. Maanantaina selvisi, ettei hän kykene pelaamaan turnauksessa.

Rakell oli korvannut loukkaantuneen Alexander Steenin Tre Kronorin ryhmässä. Ruotsin jääkiekkoliitto tiedotti maanantaina, että nyt joukkueeseen nousee St. Louis Bluesin pitkäaikainen luottohyökkääjä Patrik Berglund.


Berglund, 28, on olympiahopeamitalisti Sotshista. Viime kaudella hän teki 42 runkosarjaottelussa 10+5=15 tehopistettä ja 20 pudotuspelikamppailussa 4+5=9 pistettä nuottipaitojen väreissä. Berglund on ensisijaisesti sentteri, mutta pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä.

World Cup 17.9.–1.10.

World Cup alkaa 17. syyskuuta Kanadan Torontossa. Nelonen ja Viasat televisioivat turnauksen Suomessa. Nelonen näyttää Suomen esiottelut ja turnauksen alkulohkon ottelut suorana ja maksuttomalla kanavalla.

Leijonien esiottelut:
To 8.9 Suomi–Ruotsi 3–2 ja.
La 10.9 Ruotsi–Suomi 6–3
Ti 13.9. USA–Suomi Washingtonissa (klo 02.00 Suomen aikaa)

Suomen ohjelma alkusarjassa (Nelonen ja Viasat):
Su 18.9. Suomi–Pohjois-Amerikka (klo 03.00 Suomen aikaa)
Ti 20.9. Suomi–Ruotsi (klo 22.00 Suomen aikaa)
To 22.9 Suomi–Venäjä (klo 22.00 Suomen aikaa)

Nelosen kaikki ennakkostudiot tulevat nähtäville Ilta-Sanomien sivuille.

Torontossa turnausta ovat seuraamassa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén sekä Videotuomarit Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm. Kolmikko tarjoaa lukumuodossa kaiken mahdollisen informaation, mitä jääkiekon nälkäinen kuluttaja kaipaa.

Videotuomarit ilmestyvät myös Torontosta aina tuoreeltaan Ilta-Sanomien sivulle.

Lisäksi Rantanen ja Nyholm tekevät turnauksen ajan Total Hockey Forever -radio-ohjelman erikoislähetyksiä suoraan Torontosta. Ne voit kuunnella Radio Rockin taajuudelta suorana sekä podcastina Suplasta ja Ilta-Sanomien sivuilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt