Riita 1200 euron elatusmaksuista paljastaa: Jere Karalahden ammattilaisura on nyt ohi - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Riita 1200 euron elatusmaksuista paljastaa: Jere Karalahden ammattilaisura on nyt ohi

Jääkiekkoilija Jere Karalahti on lopettanut ammattilaisuransa, ilmenee hänen Helsingin käräjäoikeuteen toimittamista papereista.

Jere Karalahti lopettaa uransa ammattijääkiekkoilijana. Hän on edustanut muun muassa HIFK:ta, Jokereita, minkä lisäksi hän on pelannut Suomen jääkiekkomaajoukkueessa.

23.8.2016 10:40

41-vuotiaan Jere Karalahden ammattilaisura jääkiekkoilijana päättyi viime kauteen.

Hän pelasi viimeisen kautensa ruotsalaisseura HV-71:ssä. Seura pelaa Ruotsin pääsarjatasolla SHL:ssa.

Karalahti olisi ollut halukas palaamaan vielä tulevaksi kaudeksi kasvattajaseuraansa HIFK:kon, mutta helsinkiläisseura antoi Karalahdelle tylyt pakit.

Niinpä Karalahti on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa.

Asia ilmenee Helsingin käräjäoikeuteen heinäkuussa toimitetuista asiakirjoista, joilla hän hakee muutosta lapsensa elatusmaksuihin.

Karalahti on maksanut tähän mennessä elatusmaksua Ronja-tyttärelleen 1200 euroa kuukaudessa. 16-vuotias Ronja on Jeren entisestä avioliitosta Susanna Karalahden kanssa.

Nyt Jere Karalahti kuitenkin vaatii oikeudelta, että elatusmaksun suuruudeksi muutetaan 200 euroa kuukaudessa, kunnes Ronjasta tulee täysi-ikäinen.

Karalahti perustelee elatusmaksun muuttamista hänen heikentyneille tuloillaan, mikä johtuu siitä, että hän on lopettanut ammattilaisuransa jääkiekkoilijana.

– Jere Karalahden tämän hetkiset nettotulot ovat 4 000 euroa kuukaudessa. Jere Karalahti on pelannut jääkiekkoa Ruotsissa, mutta sopimus on loppunut ja hän on tällä hetkellä jo jääkiekon osalta eläkkeellä, Karalahden hakemuksessa kirjoitetaan.

Siitä ei ole vielä tietoa, koska Helsingin käräjäoikeus antaa asiassa ratkaisunsa.

Jere Karalahti on tällä hetkellä naimisissa fitness-kilpailija Nanna Karalahden kanssa. Jere ja Nanna vihittiin Helsingissä reilu vuosi sitten. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsen toukokuussa. Poika sai nimekseen Jax.

Jere Karalahdella on myös 3-vuotias Stella-tytär. Stella on Karalahden ja Oksana-nimisen naisen yhteinen lapsi, joka syntyi Karalahden pelatessa Dinamo Minskissä. Oikeuden papereista käy ilmi, että Stella Karalahden elatusapua koskeva asia on vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

Ilta-Sanomat ei ole tavoittanut Karalahtea kommentoimaan asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?