Jääkiekko

Pikkuleijonat järkytti Ruotsin pelaajien mieliä - tarjolla kriisiapua

Julkaistu:

MM-kultaa!
Ruotsin alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue saa kaiken tarvitsemansa avun päästäkseen yli Suomelle kärsimästään MM-finaalitappiosta.
Yli 12 000-päisen kotiyleisön edessä häviäminen oli kova pala monelle Ruotsin pelaajalle. Ruotsalaislehti Aftonbladet kuvailee verkkosivuillaan pelaajien ottaneen tappion erittäin raskaasti - suorastaan "sydäntäsärkevästi".

Lehden mukaan Ruotsin jääkiekkojohto on tarjonnut pelaajille kriisiapua.

- Mikäli joku heistä tuntee tarvitsevansa henkilökohtaista apua, hän todellakin saa sitä, kertoi Ruotsin joukkueen mentaalivalmentaja Ola Berggren.

- Joukossa saattaa olla sellaisia pelaajia, jotka tarvitsevat suurta tukea. Emme aio jättää heitä yksin tuskansa kanssa, vaikkakin he ovat luonnollisesti surullisia.

Aftonbladet kysyi Berggreniltä, pelkääkö hän joidenkin pelaajien ottavan tappion liian raskaasti.

- En, sillä he ovat valinneet ammatin, joka on raskas. Siinä mennään ylös alas. Tietenkin he kokevat nyt raskaita hetkiä, mutta ajan kanssa he pystyvät muistamaan hyvällä tätä joukkueen yhteistä matkaa.

- Tässä vaiheessa on kuitenkin turha puhua siitä, että uusia pelejä tulee jatkossakin. Sen aika on myöhemmin. Nyt heidän täytyy käydä tämä suru lävitse. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin MM-finaali, Berggren sanoi.

Lähde: Aftonbladet
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt