Jääkiekko

TUTO värväsi NHL-pelaajan - "Kova pappa taloon"

Julkaistu: , Päivitetty:

MESTIS
Mestiksessä pelaava TUTO Hockey otti omansa työttömien NHL-pelaajien tarjonnasta.
Turkulaisjoukkue vahvistaa rivejään 11 kautta ja runsaat 700 ottelua NHL:ssä pelanneella Matt Bradleyllä.

Viime kaudella Florida Panthersin riveissä esiintynyt laitahyökkääjä on aiemmin urallaan pelannut myös San Josen, Pittsburghin ja Washingtonin väreissä. Ainakaan tehojen vuoksi häntä ei Turkuun lennätetty, 34-vuotias Bradley on vain kerran NHL-urallaan rikkonut kymmenen maalin rajan.

- Olen pelannut monien suomalaisten kanssa, tiedän että suomalaiset ovat hyviä pelaajia. Halli on pieni, mutta jää on paljon isompi ja pelaajat luistelevat hyvin, minun pitää pystyä muokkaamaan peliäni vähän, romuluisena työmyyränä tunnettu Bradley pohti.

Edellisen NHL-työsulun aikana Bradley pelasi ainoastaan muutaman pelin Itävallassa. Tällä kertaa väliaikaispesti löytyi nopeasti, sillä kanadalaishyökkääjän taustavoimista löytyy turkulaisille tuttu pelaaja-agentti Petteri Lehto.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Mitä pidemmälle työsulku jatkuu, sitä useampi pelaaja etsii pelipaikkaa Euroopasta. Agentillani oli tänne kontakteja ja homma sopi minulle hyvin.

Sunnuntaina Turkuun saapunut Bradley liittyy alkuun Mestis-joukkueen vahvuuteen kuukaudeksi, ellei NHL:n työsulkutilanne muutu. TUTOn valmennusjohto kaipasi joukkueeseen lisää leveyttä, kun Tovereissa lainalla ollut amerikkalaishyökkääjä palasi Ruotsiin Västeråsin riveihin.

- Päävalmentajana olen organisaation puolesta mielissäni, että tällaiset herrat haluaa tänne tulla ja meillä on mahdollisuus ottaa näin kova pappa taloon, päävalmentaja Juhani Tamminen tuumasi.

TUTO-luotsin odotukset ovat selvät: Bradley vetää Kupittaan "häkin" täyteen jo perjantain kotiottelussa ja vastustajat pysyvät herran nuhteessa NHL-pelaajan taatessa TUTOn tähtihyökkääjien työrauhan.
"Tami" vakuutti, että panostus ei ole turhan iso, eikä Mestis-seura elä yli varojensa.

- Vaikka meillä on samanlaiset vehkeet kuin New York Rangersilla, ei sekoiteta siihen kuitenkaan. Rahat ovat niin pieniä, että tämä oli enemmän kontakteista ja olosuhteista kiinni. Mahdollinen jatko on sitten yhteistyökumppaneistamme kiinni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt