Jääkiekko

Konkari odottaa kutsua Karjala-turnaukseen

Julkaistu:

Petteri Nummelinin, 39, ääni väreilee tutulla innolla. Kahden loukkaantumisten sävyttämän kauden jälkeen Leijonien ja Luganon luottopuolustaja nauttii pelaamisesta.
Mahdollisesti Nummelin on tiistaina julkistettavassa maajoukkuemiehistössä, joka pelaa marraskuussa Helsingissä Leijonien kotiturnauksessa.

- En tiedä. Nälkää kyllä on, puolustaja velmuilee paljastusta tekemättä.
Nummelin on edustanut Suomea 16 kertaa MM-kisoissa. Vuonna 1995 alkanut komea putki katkesi viime keväänä loukkaantumisen takia.

Intonsa osallistua MM-kotikisoihin hän myöntää kiertelemättä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Totta kai kiinnostaa. Kun paikat vain oli siinä kunnossa kuin oli, ei ollut toivoakaan. M-kisat kiinnostavat niin kauan kuin luistin kulkee ja kysyntää riittää, Nummelin kertoo STT:lle puhelinhaastattelussa.
 

Pieni huili


Nummelin kiittelee, että on saanut edellisiin vuosiin pelata lähes terveenä. Onneen tuli särö viime viikolla. Nummelin oli poissa kahdesta ottelusta peräkkäin.

- Sain ennen niitä Berniä vastaan aika kovan tärskyn. Paikat kuvattiin, mutta mitään ei ollut rikki.

- Kun oloni oli hyytynyt ja väsynyt, lääkäri arveli, että olen ehkä saanut viruksen.

- Nyt ollaan menossa sen suhteen parempaan suuntaan, tiistaina Rapperswilia vastaan paluuta yrittävä Nummelin kertaa.
 

Luottoa löytyy


Nummelin sai Luganon hiljan jättäneeltä päävalmentaja Barry Smithiltä reippaasti luottoa. Jääaikaa on odotettavissa muhkeasti myös uudelta vastuuvalmentaja Larry Hurasilta, joka juhli Nummelin kera Luganossa mestaruutta 2003.

- Hävittiin 0-9 perjantaina Klotenille. Seuraavana päivänä olimme valmistautumassa kotipeliin Langnauta vastaan, kun Smith tuli puolisentoista tuntia ennen peliä ilmoittamaan, että hän jättää tehtävän, Nummelin kertaa kauden yllättävintä hetkeä.

Hän on pistepörssissä kahdeksantena koottuaan 18 ottelussa tehopisteet 6+15=21. Menoa on virkistänyt tuttu mies, kun hyökkääjä Kimmo Rintanen vaihtoi kymmenen Kloten-kauden jälkeen Luganoon.

- Kommunikointi pelaa erinomaisesti. Rintsihän painaa ihan Turun murteella, TPS:n kasvatti Nummelin virnuilee raumalaislähtöiselle Rintaselle.

- Aina uusi paikka ottaa hetken ennen kuin löytää uusiin systeemeihin. Mutta hyvin junnu on painanut, Nummelin kehuu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt