Jääkiekko

Nyt sitä saa - Granlundin ilmaveivistä tehtiin postimerkki!

Julkaistu:

Mikael Granlundin ilmaveivistä tehty postimerkki tuli myyntiin perjantaina.
Jääkiekkoilija Mikael Granlundin legendaarinen ilmaveivimaali jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa 2011 on ikuistettu postimerkiksi.

Merkki on ns. omakuvapostimerkki, joka on suunniteltu ilmaveivimaalista otetun uutiskuvan pohjalta.

Merkit tulevat myyntiin tänään 27.5. ja niitä voi ostaa vain Postin verkkokaupasta.

Erityisjulkaistu omakuvapostimerkki on arvoltaan 1. luokan (0,75 e) ikimerkki, ja sitä voi käyttää 1. luokan kirjeen tai kortin lähettämiseen tai osana muuta postimaksua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Itella Posti julkaisee itse nyt toista kertaa myyntiin tulevan omakuvapostimerkin, joka ei kuulu postimerkkien vuosittaiseen julkaisusuunnitelmaan. Ensimmäinen tämän tyyppinen merkki julkaistiin vuonna 2008 Idols-kilpailun yhteydessä.

- Yleensä postimerkkien suunnitteluun ja valmistumiseen menee aikaa puolesta vuodesta vuoteen, mutta halusimme tämän merkin myyntiin mahdollisimman nopeasti yleisön pyynnöstä. Niinpä päädyimme prosessiltaan nopeaan omakuvapostimerkkiin – hyvä uutiskuva oli hyvä pohja. Muiden postimerkkien valmistumisaikatauluihin vaikuttaa teemojen valinta, taiteellinen suunnittelu ja erittäin suurien merkkimäärien painaminen, sanoo tuotepäällikkö Tommi Kantola Itella Postista.

Postimerkin kuva-aiheen pohjana on uutiskuva (Lehtikuva/CTK/ Michal Kamaryt). Merkin graafisen suunnittelun on tehnyt Klaus Welp.

Ota kantaa

Ansaitsiko ilmaveivimaali oman postimerkin?

Kyllä 30% Ei 70%
Ääniä yhteensä 27944

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt