Kärppien nuorisolupaus kaatoi Pelicansin

Kärppien paljon kehuttu juniorimylly on alkanut taas toimia. Näin voisi päätellä siitä, että oululaisten sankari Pelicansia vastaan oli Julius Junttila.

Julius Junttila kaatoi Pelicansin.

4.3.2010 20:48 | Päivitetty 4.3.2010 22:07

Junttila nakutti kolme maalia Pelicansin verkkoon ja oli vahvasti mukana, kun Kärpät kaatoi lahtelaiset vieraissa 5-2. Junttilan kaksi ensimmäistä maalia syötti kokenut Jari Viuhkola ja voittomaaliksi jäänyt 3-1-osuma syntyi ilman syöttäjää.

- Siinä oli suunnilleen kolme maalipaikkaa ja kaikista upposi. "Pikulta" (Jari Viuhkolalta) hyviä syöttöjä, sain tehdä kaksi ensimmäistä tyhjiin, Junttila säteili.

Junttila on esiintynyt muutenkin lupaavasti tällä kaudella, sillä hän voitti myös A-juniorien SM-liigan runkosarjan pistepörssin.

- Ei paljon tämän paremmassa paikassa voisi liigassa pelata. Piku jakaa syöttöjä, "Krisu" (Kristian Kuusela) tekee maaleja, ja minä häslään vähän joka suuntaan, hän lisäsi.

Kärpät ei kuitenkaan ollut pelkästään yhden ketjun varassa. Pelicans pysyi läpi ottelun yhden potkun perässä pelin kaikilla osa-alueilla.

- Kova asenne, kova puolustustaistelu. Olimme tänään joukkue isolla J:llä, Kärppien päävalmentaja Matti Alatalo kiitteli.

Pekka Saarenheimo ja Veikko Karppinen tekivät Kärppien kaksi viimeistä maalia. Pelicansista osuivat Markku Tähtinen ja Juhamatti Aaltonen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?