Veikkasitko Ruotsia olympiavoittajaksi? Vedonlyöntifirma maksaa rahasi takaisin - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Veikkasitko Ruotsia olympiavoittajaksi? Vedonlyöntifirma maksaa rahasi takaisin

Vedonlyöntiyhtiö Expekt aikoo lohduttaa niitä, jotka uskoivat Ruotsin jääkiekkomaajoukkueen menestykseen Vancouverin olympialaisissa.

Ruotsia olympiavoittajaksi veikanneet pettyivät, mutta saavat rajansa takaisin.­

25.2.2010 12:04

Aftonbladetin mukaan Expekt maksaa rahat takaisin kaikille niille, jotka ovat lyöneet vetoa Ruotsin olympiavoiton puolesta.

- Säälimme pelaajia, jotka todella uskoivat, että Ruotsilla olisi mahdollisuus taistella kullasta, Expektin tiedotuspäällikkö Dan Vikman kertoi Aftonbladetille.

3-0-voitto Suomesta nosti Ruotsin osakkeita olympiaturnauksen mestariehdokkaita laskiessa. Voiton jälkeen monet panostivat suuria summia rahaa Tre Kronorin puolestaan.

Totuus Tre Kronorista oli kuitenkin toinen. Ruotsi hävisi Slovakialle puolivälierissä 3-4.

- Puhuin Vancouverissa olevan Expektin jääkiekkoasiantuntijan Niklas Wikegårdin kanssa ja hän kuvaili asian hyvin. Hän koki, että Ruotsin joukkue ja valmennusjohto oli huijannut. Hän tarkoitti sillä sitä, ettei joukkueella tuntunut olevan edes suunnitelmaa A, vaikka joukkue olisi tarvinnut ottelussa suunnitelmat A, B sekä C, Dan Vikman sanoi.

- Uskon, että monet ruotsalaiset kiekkofanit kokevat asian samoin. Me emme missään vaiheessa nähneet kunnolla, mihin tämä joukkue olisi voinut pystyä. Kisat loppuivat hyvin äkillisesti.

Vikmanin mukaan Expekt antaa mielellään ruotsalaisille pientä lohdutusta kiekkojärkytyksen keskellä.

- Kyseessä on viisinumeroinen summa ja toivomme, että se on vedonlyöjille balsamia haavoihin. Toivottavasti he saavat mahdollisuuden juhlia ruotsalaismenestystä hiihdossa ja curlingissa olympialaisten viimeisinä kisapäivinä, Vikman sanoi.

Expekt on pohjoismaalainen internetissä toimiva vedonlyöntifirma. Expektin vedonlyöntipalvelulla on runsaasti suomalaisia käyttäjiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?