Jääkiekko

Saku Koivu ihasteli Halakin torjuntoja

Julkaistu:

Farmista nostettu Jaroslav Halak näytti, että Montrealilla on toinenkin laadukas maalivahti. Bell Centren äänekös yleisö hullaantui, kun Halak siivitti torjunnoillaan Canadiensin 3-0-voittoon New York Islandersista.

Halak torjui kaikkiaan 30 laukausta. Komein torjunta tuli pelin lopussa, kun Halak venytti Richard Parkin vedon alakulmasta.

Montreal nosti Halakin farmijoukkue Hamiltonista, kun Christobal Huet siirtyi Washingtoniin. Halak näytti, että hän on pätevä vaihtoehto ykkösmaalivahti Carey Pricelle.

- Maalivahdit ovat olleet koko ajan hyviä. Halak on ollut farmissa kaksi vuotta hallitseva. Joukkue luottaa näihin maalivahteihin, kapteeni Saku Koivu tuumi Montrealin pelaajien tiloissa ennen suihkuun pujahtamista.

Koivu pelasi uudessa ketjussa Michael Ryderin ja Guillaume Latendressen kanssa. Koivu vapautti kolmannessa erässä Latendressen maalintekoon ja sai syöttöpisteen tilille.

- Rutiinipeli. Islandersilla ei ollut hirveä nälkä tähän peliin. Peli lopahti meidän toisen maalimme jälkeen, Koivu totesi.

- Tärkeä voitto, vaikkei mikään supersuoritus meiltä. Meidän ketjumme sai muutaman hyvän paikan, josta olisi pitänyt tehdä maali.

Bell Centren vieraspukukopissa olivat ilmeet huomattavasti apeampia. New York Islandersin vieraskiertueesta ei jäänyt lapsille kerrottavaa. Tappio oli käytännössä pudotuspeleistä suistuneelle Islandersille viiden peräkkäinen.

- Vaikea pelata, kun niin paljon äijiä poissa. Sen huomaa heti suorituksessa, hyökkääjä Sean Bergenheim totesi.

Bergenheimin rooli Islandersissa on kasvanut viime aikoina. Montrealia vastaan. Bergenheim pelasi lähes 16 minuuttia. Hän on saanut välillä muutaman ylivoimavaihdonkin.

- On täällä Montrealissa ihan uskomaton tunnelma. Täytyy antaa tunnustusta heille. Montrealia vastaan on vaikea pelata, Bergenheim sanoi.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.