Teemu Selänteen simputtaja sai potkut

Seurahistoriansa surkeimman kauden jääkiekon NHL:ssä pelannut Colorado Avalanche antoi keskiviikkona lähtöpassit päävalmentaja Tony Granatolle. Samalla neljä muuta valmennustiimin jäsentä ja varatoimitusjohtaja Michel Goulet sai pakata laukkunsa.

Tony Granato laitettiin kilometritehtaalle.

3.6.2009 19:11 | Päivitetty 3.6.2009 20:24

Kyseessä oli jo toinen iso toimenpide kauden päättymisen jälkeen. Huhtikuussa toimitusjohtaja Francois Giguere menetti työpaikkansa seurassa.

Granato valmensi Avalanchea myös 2003-04, kun Teemu Selänne pelasi joukkueessa. Jälkeenpäin ei ole jäänyt epäselväksi se, että kaksikon välit eivät olleet hyvät. Granato tunki Selänteen kolmosketjuun niukalla peliajalla ja oli sitten tyytymätön suomalaistähden tehoihin. Selänteen visiitti Coloradossa jäi kauden mittaiseksi.

Uudeksi toimitusjohtajaksi Avalanche nimitti Greg Shermanin, joka on Goulet'n tapaan toiminut viime vuosina Gigueren apulaisena.

- Greg Sherman ansaitsee mahdollisuuden ja on osoittanut omistavansa tarvittavat ominaisuudet, joita tarvitaan menestyksen saavuttamiseksi tässä uudessa haasteessa, Avalanchen puheenjohtaja Pierre Lacroix kertoi.

Uuden päävalmentajan nimi on vielä auki. Maalivahtilegenda Patrick Roy ehti jo aiemmin kieltäytyä Coloradon tarjoamasta päävalmentajapestistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?