Info

IS:n uusi etusivu tarjoaa enemmän kiinnostavaa luettavaa

IS:n uusi etusivu tarjoaa enemmän kiinnostavaa luettavaa

Julkaistu: , Päivitetty:

Ilta-Sanomien uudelta etusivulta löydät paremmin mielenkiintoiset sisällöt.

Ilta-Sanomien uusi etusivu yhdistää toimituksen valitsemat, päivän polttavimmat ja tärkeimmät uutiset henkilökohtaisen suosittelun kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Ilta-Sanomien lukija saa entistä paremmin oman käyttörytmin ja mieltymyksien mukaista sisältöä uutisvirtaansa.

Suosittelun suurin hyöty on se, että sinulle tärkeät ja kiinnostavat aiheet löytävät tiensä etusivulle, eivätkä huku Ilta-Sanomien osioiden uumeniin. Julkaisemmehan päivittäin lähes 300 uutista!

Erona moniin muihin uutispalveluiden suositteluihin on se, ettei lukijoiden tarvitse aktiivisesti valita seurattavia aiheita. Sen sijaan Ilta-Sanomien uusi etusivu havainnoi milloin ja millainen sisältö sinua kiinnostaa ja oppii ajan kanssa yhä paremmaksi suosittelijaksi.

Uuden etusivun vankkana perustana on aina ja edelleen Ilta-Sanomien toimituksen työ ja valinnat. Toimitus valikoi päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat artikkelit, jotka toimivat suosittelun pohjana ja näkyvät etusivulla korostetusti. Siten varmistetaan, että lukijat löytävät sivustolta aina yhteiskunnallisesti tärkeät ja yleisesti merkitykselliset aiheet.

Tärkeimpien uutisten huomioimisen jälkeen etusivu mukautuu automaattisesti ja tarjoaa kiinnostavaa sisältöä kullekin Ilta-Sanomien lukijalle. Suosittelu perustuu siihen, millaisia sisältöjä kultakin laitteelta on milloinkin katsottu. Erityisesti huomioidaan lukijan edellisen käynnin jälkeen ilmestyneet artikkelit ja varmistetaan, että tarjolla on tuoretta ja merkityksellistä sisältöä – juuri sinulle.

Yhtenä tärkeimmistä Ilta-Sanomien henkilökohtaisen suosittelun periaatteista on taata, ettei lukijan uutisvirta kavennu sisältämään vain muutamia aihealueita. Käyttäjän sisältömieltymysten painottamisen lisäksi suositellaan sopivasti myös yleisesti tärkeitä, yllättäviä ja kiinnostavia uutisia.

Alla oleva esimerkki kuvaa kahden eri IS:n lukijan näkymää etusivusta, jossa uutisten järjestys määräytyy niihin vaikuttavien pääperiaatteiden kautta.

Tuoreimmat Info