Idols-Lassi ja Idols-Martta levyttävät sittenkin?

Julkaistu:

Idolsin kesken jättäneet Lassi Valtonen ja Martta Hakal a neuvottelevat parhaillaan levytyssopimuksesta Idols-levyjä tuottavan Sony Musicin kanssa.
Toimitusjohtaja Kimmo Valtasen mukaan on hyvin mahdollista, että ainakin toinen heistä pääsisi levyttämään Sonyn kanssa syksyn aikana.

- Olemme olleet heihin yhteydessä ja keskustelleet asiasta. Mitään ei ole lyöty lukkoon ja tilanne on edelleen auki. Testaamme ja katsomme, olisiko heissä potentiaalia levyn tekoon, Valtanen kertoi eilen Ilta-Sanomille.

- Viimeistään elokuussa tiedämme, teemmekö heidän kanssaan levyn, Valtanen ilmoitti.

IS uutisoi keskiviikkona, että sen sijaan Idolsissa kolmanneksi sijoittuneen Hennariikka Syvänteen kanssa Sony ei tehnyt levytyssopimusta.

Näin ollen Hennariikasta tuli jo toinen Idolsissa kolmen parhaan joukkoon selvinneistä artisteista, joka ei saanut Sonylta levytyssopimusta, kun myöskään Ali Elkharam ei tee levyään Sonyn kanssa. Molemmat joutuvat siis hakemaan itselleen levytyssopimusta muista levy-yhtiöistä.

Idols-kilpailijoista levytyssopimuksen Sonyn kanssa ovat saaneet tähän mennessä kisan voittanut Martti Saarinen sekä viidenneksi sijoittunut Stina Girs. Idols-nelonen Ilpo Kaikkonen puolestaan tekee elokuussa Sonyn kanssa sinkun, ja albumin tekemisestä päätetään myöhemmin.
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt