Idols-pommi: Suosikki jätti kisan kesken

Julkaistu: , Päivitetty:

Idolsissa nähtiin torstaina jättiyllätys, kun jo toinen ennakkosuosikki päätti jättää kisan kesken.
Lassi Valtonen selvisi tiukasta teatteriviikonlopusta 12 parhaan joukkoon ja semifinaaliin, mutta viime tiistaina hän pudotti pommin ja kertoi uutisensa tuotantotiimille.

- Jättäydyn kisasta. Tämä on ollut hankala päätös, mutta bändi on minulle niin tärkeä, että en halua jättää sitä tuuliajolle, vaan puskea sitä eteen päin niin paljon kuin mahdollista, Lassi perusteli Idols-ohjelman lopuksi.

- Eikä minun lopulta edes tee niin paljon mieli olla sooloartisti, hän jatkoi.

Tuomari Sami Pitkämö harmitteli Lassin päätöstä.

- Lassilla olisi ollut tulevaisuutta. Ehkä hän oli lähtenyt kisaan väärällä kulmalla, ja vasta kisassa selvisi, mitä hän oikeasti haluaa. Kaikkea hyvää Lassille ja Lassin bändille, Pitkämö sanoi Idolsissa.

Upeaääninen Lassi nousi suursuosikiksi heti Tampereen koelaulujen jälkeen, ja 20-vuotias, ujo nuorukainen keräsi hetkessä kymmeniä tuhansia faneja Facebookissa.

Ennen viimeistä ja ratkaisevaa esiintymistään teatteriviikonloppuna Lassi ilmaisi kameroille jo huolensa bändinsä tulevaisuudesta, jos hän menee vielä jatkoon.

- Huolestuttaa bändikaverit: jos pääsen vielä jatkoon, ne varmaan hakkaa mut, Lassi tokaisi.

Esiintyminen ei mennyt ihan putkeen, sillä Lassi unohti suuren osan Rakkauden haudalla -laulun sanoista.

- Kyllä on hieno ääni. Siinä on kaikki kohdallaan, kun Lassi laulaa, oikein intensiivinen tila, Jone Nikula arvioi Lassia mutta harmitteli sanojen unohtelua.

- Jäbä ryhdistäydy! Mä käyn ostaan sille muistipelin, jos se vielä menee jatkoon.

Mokailustaan huolimatta Lassi selvisi 12 parhaan joukkoon ja semifinaaliin. Hän kertoi tuoreeltaan tunnelmien olevan varsin sekavat.

Lassi kertoi lopulta vasta viime tiistaina tuontaoyhtiölle päätöksestään jäädä pois kisasta. Koska suorat semifinaalilähetykset alkavat tyttöjen osalta jo sunnuntaina ja poikien torstaina, Lassin tilalle nostettavalla kilpailijalle jäi näin ollen vain viikko aikaa valmistautua ensimmäiseen suoraan lähetykseen.

Jo aiemmmin kisasta jättäytyi pois toinen suursuosikki, kun 17-vuotias Martta Hakala luovutti liian kovien paineiden takia.

Lue lisää Lassin poisjäännin syistä sekä tuomarien reaktioista perjantain Ilta-Sanomista.

Ota kantaa

Oliko Lassin päätös oikea?

Kyllä 46% Ei 54%
Ääniä yhteensä 34580

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt