Pete Parkkonen: Ketuttaa hirveästi!

Idols-kisan eilinen päätös järkytti niin yleisön, kilpailijat kuin tuomaritkin. Myös IS:n nettikyselyn vastaajista peräti 72 prosenttia piti lopputulosta vääryytenä.

8.12.2008 6:38

Kun putoajaksi nimettiin ennakkosuosikki Pete Parkkonen, Kansallisoopperan salin läpi kävi epäuskoinen kohahdus. Pete tuijotti sanattoman eteensä ja putoamiseensa uskonut Anna Puustjärvi pysyi tuskin jaloillaan. Finaaliin päässeet Anna ja Koop Arponen halasivat tyrmistynyttä Peteä, joka ei osannut sanoa juuri mitään juontajien kysymyksiin.

Harmittaa ja ketuttaa hirveästi. Olen ihan sekaisin, järkyttynyt Pete kommentoi IS:lle pian pudotuksen jälkeen.

Tämä tuli minulle yllätyksenä.

Yleisö tuomareita myöten nousi seisomaan, kun Pete esiintyi putoamisensa jälkeen viimeistä kertaa Idols-lavalla. Reaktio lämmitti pettymyksen hetkellä.

- Tuli mahtava olo, kun kaikki nousivat seisomaan.

Peteltä irtosi hieman huumoriakin.

- Sainpahan vetää viimeisen biisin Oopperassa.

Peten putoaminen oli monelle Kansallisoopperan salissa istuneelle nuorelle fanille kova isku. Pete-kylttiä pidelleet tytöt halasivat toisiaan itkien.

- Peten olisi pitänyt voittaa, se oli niin väärin! Hänellä oli niin hyvä lavakarisma. En katso Idolsia enää, Minttu Määttänen totesi.

- Tämä oli ihan väärin, Koopin olisi pitänyt tippua, puuskahtivat Leila Imrane, 14, ja Juuli Kronqvist, 16.

Fanien järkytyksen jakoi myös Idols-tuomari Patric Sarin, jonka mielestä Peten putoaminen oli selvä vääryys. Myös Anna ja Koop myönsivät yllättyneensä tuloksesta.

Lue tuomareiden ja finalistien kommentit aiheesta tämän päivän Ilta-Sanomista. Lehdessä kerrotaan myös se, kenet Pete veikkaa voittajaksi!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?