Suomalainen Rebekka tarjoaa Nordic Cuddle -halausterapiaa Lontoossa – tunnettu lehti halusi selvittää, mistä oikein on kyse

GQ-lehti kertoo pitkässä artikkelissaan Rebekka Mikkolasta, joka halaa työkseen ventovieraita ihmisiä.

Rebekka Mikkola työskentelee Lontoossa.

Kansainvälinen miestenlehti GQ kertoo verkkosivuillaan Rebekka Mikkolasta, joka tarjoaa Nordic Cuddle -halausterapiaa Lontoossa.

Halausterapian suosio kasvaa koko ajan, ja lehden tavoitteena oli selvittää, miksi ihmiset hakevat tuntemattomien ihmisten kosketusta ja minkälaisia hyötyjä siitä voi olla. Pian toimittaja istuikin pienessä huoneessa ja sai ”lusikkahoitoa” puoli tuntia aiemmin ensimmäistä kertaa tapaamaltaan suomalaisnaiselta.

Jutussa kerrotaan, kuinka session aluksi kaksikko piti toisiaan kädestä ja synkronoi hengitykset tunnelmamusiikin soidessa taustalla.

– Istuen sohvalla, jalkamme ovat kietoutuneet toisiinsa, hengityksemme on synkronoitu ja ajoittain hän vie kätensä hiusteni halki, ylös ja alas selkääni sekä taputtaa olkapäätä, toimittaja kuvailee.

Myöhemmin he halaavat toisiaan pitkään keskellä huonetta ja halauksia tehdään useissa eri asennoissa. Terapiaan kuuluu myös hierontaa.

Mikkola tekee selväksi, etteivät ihmiset saa tarvitsemaansa fyysistä kontaktia jokapäiväisessä elämässään. Hän hoitaa sellaisia miehiä ja naisia, jotka yksinkertaisesti kaipaavat toisen ihmisen kosketusta.

– Loppujen lopuksi tiedän, että se on vain halailua. Enkä ole täällä manipuloimassa toisen ihmisen aivoja, Mikkola sanoo lehden mukaan.

Kosketuksen kerrotaan rauhoittavan hermostoa sekä laskevan verenpainetta ja stressihormonien tasoa. Mikkolan asiakkaista noin 80 prosenttia on miehiä, mutta näistä kukaan ei ole yrittänyt viedä läheisyyttä ”liian pitkälle”. Säännöt ovat selvät.

– Ei voi löytää turvallisempaa tilaa kuin se, että on toisen sylissä. Joten uskoakseni niille ihmisille, jotka olisivat vaarallisia, halailu ei välttämättä olisi heidän hakemansa tila, huomauttaa Mikkola.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?