Hyvä olo

Oletko lykännyt Facebookin profiilikuvan vaihtamista, koska et halua huomiota? Toimi näin

Julkaistu:

Me Naiset
Nopeus on valttia, jos haluaa välttyä uuden kuvan saamalta somehuomiolta.
Jotkut vaihtavat Facebookin profiilikuvansa usein. Osa heistä myös vastaanottaa tykkäyksiä ja kehuja mielellään, eikä ole moksiskaan kuvien keräämästä huomiosta.

Sitten on niitä tyyppejä, jotka haluavat pitää sosiaalisessa mediassa matalaa profiilia – mutta ikivanha kuva itsestä kyllästyttää ja kaipaisi kipeästi päivitystä.

Hommassa on vain se mutta, että kun Facebookissa vaihtaa profiilikuvan, palvelu luo tapahtumasta päivityksen ja jakaa sen kaikkien ystäviesi seinällä. Se siitä matalasta profiilista. Taas tekee mieli lykätä koko hommaa.

Profiilikuvan vaihtaminen kuitenkin on mahdollista ilman ylimääräistä somehärdelliä! Muutaman kohdan ohjeilla teet sen nopeasti ja täysin huomaamattomasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aloita vaihtamalla vanhan kuvan tilalle haluamasi profiilikuva. Sen jälkeen seuraa näitä kahta ohjetta. Tärkeintä on toimia nopeasti, ennen kuin profiilisi muutos pomppaa ystäviesi etusivulle ja joku ehtii siitä tykätä.

1. Mene aikajanallesi. Kun päivitys profiilikuvan vaihtamisesta tulee sivuillesi, klikkaa päivityksen oikeassa yläkulmassa näkyvää pientä nuolta. Nuoli avaa valikon, josta valitse ”Piilota aikajanalta”. Päivitys katoaa kaikilta sivullasi vierailevilta.

2. Palaa tämän jälkeen takaisin seinällesi ja mene toimintalokiin. Toimintalokiin pääset kansikuvan oikeasta alareunasta ”Näytä toimintaloki”. Toimintalokissa näkyy viimeaikainen toimintasi Facebookissa listattuna ja viimeisin tapahtuma näkyy ylimmäisenä. Muokkaa tämän tapahtuman yksityisyysasetuksia, ja klikkaa päivityksen oikeasta kulmasta maapallon kuvaa. Se avaa valikon, jonka viimeinen vaihtoehto on ”Vain minä”. Vaihda julkinen päivitys vain itsellesi näkyväksi.

Jos joku ystäväsi ehtii tässä ajassa tykätä uudesta hienosta kuvastasi, leviävää päivitystä ei voi sen jälkeen enää piilottaa, vaan se tulee teidän yhteisten ystävienne seinälle. Sen varalta voi yrittää päivittää kuvansa sellaiseen kellonaikaan, että mahdollisimman harva on somen ääressä.

Lue myös:

Mitä Facebookin profiilikuva kertoo sinusta? Testaa!

Facebook-profiilisi voidaan kopioida äärimmäisen helposti – yksi kikka pitää sinut turvassa

Hupivarailija, avautuja ja negistelijä – tunnistatko Facebook-ryhmien 9 ihmistyyppiä?

10 asiaa, jotka kannattaa poistaa (tai vähintään piilottaa) Facebookista heti

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt