Pankkiautomaatilla Tellervoa, 70, auttanut nainen löytyi – ”Hän välittää aidosti muista”

Julkaistu:

RAKKAUSVIIKKO
IS kirjoitti maanantaina 70-vuotiaasta Tellervosta, joka etsi häntä auttanutta naista. Tellervon viesti tavoitti pelastavan enkelin.
Helsinkiläinen Tellervo, 70, oli kiirehtimässä tapaamiseen tammikuisena lauantaina, kun pankkiautomaatti imaisi hänen korttinsa Helsingin rautatieasemalla. Eläkeläisrouva meni tilanteessa ihan paniikkiin, kun tajusi olevansa täysin rahatta ja yksin.

Yhtäkkiä joku nainen laittoi Tellervon käteen jotakin.

– Kun avaan käden, siellä on viikattu 10 euron seteli! Enkeli sanoo, että tällä pääset ainakin kotiin. Huudan vain ”ei voi olla totta, ei voi olla”, sillä en pysty shokissa muuta sanomaan, Tellervo kertoi IS:lle.

Tellervo ei osannut kuvailla, miltä nainen näytti, mutta muisti hänen rinnallaan seisseen tummaihoisen pojan arvellen häntä maahanmuuttajaksi.

Tellervon julkiset kiitokset tavoittivat suomalaisnaisen, Maritin. Hän välittää tyttärensä Danielan kautta terveiset.

– Äitini välittää aidosti lähimmäisistään ja auttaa pyyteettömästi, Daniela kertoo.

Äidin vierellä oli hänen oma poikansa eli Danielan veli Robin.

– Veljeni on myös suomalainen, ei maahanmuuttaja. Meidän isämme on intialainen, ja siksi olemme hieman tummempia. Artikkelissa on kuitenkin tärkeä viesti siitä, että meidän jokaisen tulisi olla ystävällisiä toinen toisillemme, taustasta riippumatta, Daniela muistuttaa.

Marit on muuttanut vastikään takaisin Suomeen New Yorkista, jossa hän työskenteli YK:lla.

– Olemme matkustaneet ympäri maailmaa äidin töiden takia. Kun hän palasi Suomeen, asunnossa oli vastassa vesivahinko. Mutta silti äitini haluaa ja jaksaa aina auttaa muita. Hän on mahtava ihminen, tytär kiittää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt