Hyvä olo

12 tyypillisintä ryhmäliikunnan ohjaajaa - Seksisarasta häslääjään ja hurmurimarkoon

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

OHJAAJATYYPIT
Tarkista, kuntoiletko vääpelin vai koskettelijan tahdissa! IS listasi tyypillisimmät ryhmäliikuntaohjaajat.
Vääpelit

Hokevat tauotta jaksaa, jaksaa, jaksaa. Kova ääni, myös naisilla. Vähän meikkiä. Vahva oma urheilutausta. Eivät anna kenenkään tehdä ryhmäliikuntatunnilla yhtään löysemmin. Usein innostavia ja positiivisessa mielessä hikoiluttavia hahmoja.


Fanaatikot

Tekniikkapuritaaneja. Kontrolloivat, korjaavat, nalkuttavat, neuvovat, mutta parhaimmillaan myös kannustavat. Näkevät kaiken ja huomaavat jokaisen, varsinkin silloin, kun lipsahtaa ruodusta.

Seksisarat

Fitnesspimut, jotka ovat hyvin tietosia seksuaalisesta viehätysvoimastaan ja pukeutuvat sen mukaisesti. Yleensä suosittuja hahmoja miesten keskuudessa, naisten reaktiot ristiriitaisia. Harrastavat aktiivisesti fitnessiä. Panostavat vaatteisiin ja käyttävät värikkäitä kuoseja ja rohkeita leikkauksia. Ei koskaan samaa asua eri tunnilla. Pukeutuminen saattaa häiritä jumppaajien keskittymistä.Epävarmat

Puhuvat hiljaa, eivät käytä mikrofonia. Välttävät ohjeistamista. Vaatimaton asustus. Usein ihmisinä hyviä ja kehityskykyisiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hurmurimarkot

Syötävän suloiset miesohjaajat, joilla eturiviin tunkevia bändäreitä, jotka kiertävät kyseisten ohjaajien perässä eri saleilla. Ohjaajat puhuttelevat bändäreitään etunimillä, koska osaavat vedellä oikeista naruista. Vetävät salin täyteen, vaikka lukisivat vain puhelinluetteloa. Yleensä tunneille laittaudutaan.

Koskettelijat


Ohjausta kädestä pitäen kädellä kosketellen intiimiä rajaa hipoen. Haluavat varmistaa, että pienet, mutta tärkeät liikkeet tehdään varmasti oikein.

Tarhatätiraijat

Puhuvat yliselkeästi lässytystä hipoen kuin lapsille. Tsemppaavia ja mukavia, mutta joskus rasittavia suurina annoksina. Arkisella pukeutumisellaan fitnesspimujen täydellisiä vastakohtia.

Ronskit

Reippaat, äänekkäät ja itsevarmat. Hauskojakin voivat olla. Jos ajatus katkeaa, puhe ei koskaan. Saattaavat myös laulaa, naureskella tai pitää muuten reipasta tunnelmaa yllä. Lipsauttelevat suustaan intiimejäkin asioita. Käyttävät kaikista ruumiinosista niiden oikeita nimiä.

Selittäjät

Kaiken kokeneet ja nähneet ohjaajat, jotka siviilissä elävät hurjempaa elämää, koska aina joku kohta kipeä, nyrjähtänyt tai leikattu. Selittävät jokaisen tunnin aluksi, etteivät voi tehdä liikettä x tai y ja saattavat selittää myös syyn ja seurauksen kautta mihin tähän pisteeseen jouduttiin. Esimerkiksi liukastuminen, urheiluvamma tai kissanpurema.

Vierasperäiset

Yleensä teknisesti taitavia, asenne loistava. Kielitaito hapuilee koomisesta ymmärrettävään, mutta se ei yleensä haittaa. Ammattilaisuudella saa paljon anteeksi.

Häslääjät

Saavat aina äänentoiston tai valot jumiin, on väärä musiikki mukana. Yrittävät lisätä valoa, sammuttavat ne poikkeuksetta. Selittävät ihan väärää liikettä, tarkoittavat kuitenkin hyvää ja ovat ihan mukavia, ryhmäliikuntamaailman riittaväisäsiä. Tunneilla outoja poltergeist-ilmiöitä. Toiset rakastavat, toisilla menee hermo. Peukalo keskellä kämmentä. Tyypillinen repliikki: ”Osaako joku sanoa, miten tämä toimii?”.

Sekoilijat

Niin sanotusti lisenssivapaat. Omia sovellutuksia tutuista ja järkevistä liikuntamuodoista. Lopputulos sekasotkua, pahaa mieltä ja vaivautuneita katseita suihkussa. Eivät ymmärrä, etteivät esimerkiksi jalkakyykyt ja jänishypyt kuulu yhteen eikä pyörää voi keksiä uudestaan.

Videolta potkua perjantain treeniin!

Ota kantaa

Millaisen ohjaajatyypin tunneilla parhaiten viihdyt?

Vääpelin 23% Fanaatikon 4% Seksisaran 41% Epävarman 1% Hurmurimarkon 7% Koskettelijan 2% Tarhatätiraijan 2% Ronskin 14% Selittäjän 1% Vierasperäisen 2% Häslääjän 2% Sekoilijan 2%
Ääniä yhteensä 10973

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt