Huolet pois havainnoinnin avulla – tee mindfulness-harjoitus!

rac

Julkaistu:

Tunnettu lumilautailija Aleksi Litovaara näyttää ISTV:lle mindfulnessin havainnointiharjoituksen.
Tässä harjoituksessa rentoudut eri asioiden havainnointien kautta. Kuuntelet esimerkiksi ääniä ympärilläsi, ajattelet kehosi eri osia, tiedostat lähellä olevia tavaroita ja näin tulet rennommaksi. Katso Aleksin nopea ja helppo havainnointiharjoitus!

Entinen huippulumilautailija Aleksi Litovaara toimii nykyään yrityscoachina valmennustalo Kokonassa. Hän sparraa työyhteisöjä onnistumisiin ja saavuttamaan tavoitteensa ja on Suomen Coaching-yhdistyksen hallituksen jäsen. Sen lisäksi hän toimii muun muassa henkisenä urheiluvalmentajana, mindfulness-ohjaajana ja luennoitsijana.

Mitä on mindfulness?

Mindfulness - tietoinen hyväksyvä läsnäolo – on valppautta ja taitoa elää juuri tässä hetkessä. Tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta, mielen tasapainoa ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness–taidot voivat kehittää kehotuntemusta, lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt