Huuhkajien Lukas Hradeckylle upea kunnianosoitus EM-kisoissa!

Lukas Hradecky valittiin lohkovaiheen parhaaksi maalivahdiksi.

Suomen Lukas Hradecky oli tilastosivuston mukaan EM-kisojen alkulohkon selvästi paras maalivahti.

24.6.2021 22:41

Yksi maailman suurimmista jalkapallon tilastointisivustoista whoscored.com on julkaissut EM-kilpailujen alkulohkojen tähdistökentällisensä. Kokoonpano on suomalaisittain upeaa luettavaa: yksitoistikon maalivahtina komeilee Huuhkajien Lukas Hradecky.

Whoscored.com antaa jokaisen ottelun jokaiselle pelaajalle arvosanat väliltä 4–10. Hradeckyn suoritusten keskiarvo oli 7,53.

Lukas Hradecky venyi Suomen kolmessa ottelussa lukuisiin huipputorjuntoihin.

Tällä arvosanalla Hradecky oli sivuston mukaan alkulohkojen selvästi paras maalivahti. Toiseksi ylsi Pohjois-Makedonian Stole Dimitrievski arvosanalla 7,15 ja kolmanneksi Walesin Danny Ward arvosanalla 7,12.

Koko kentällisen näet alla olevasta twiitistä.

Hradecky yltää korkealle myös kaikkien pelaajien listalla: hänen sijoituksensa yhteensä 470 arvioidun pelaajan joukossa on huikea 14:s. Toiseksi paras maalivahti Dimitrievski löytyy sijalta 47.

Kun Huuhkajat poistui torstaina Helsinki-Vantaan lentokentältä juhannuksen viettoon, Lukas Hradecky toivotti huuhkaja-maskin takaa kaikille hyvää kesää.

Alkulohkojen parhaaksi pelaajaksi Whoscored.com arvosti Belgian Kevin De Bruynen, joka sai pelaamistaan kolmesta puoliajasta huikean arvosanan 8,84. Toisena listalla on vain 90 minuuttia pelannut Italian Marco Verratti (8,56) ja kolmantena kaikki kolme ottelua alusta loppuun urakoinut Portugalin Cristiano Ronaldo (8,06). Näiden kolmen lisäksi kukaan muu ei yltänyt yli kasin keskiarvoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?