Paulus Arajuuri hurmasi laulusuorituksellaan ja hymyllään - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Maamme-laulu aiheutti iloa maailmalla – Huuhkajien hymyilevän jätin antaumuksellinen esitys riemastutti

Paulus Arajuuri tykkää Maamme-laulun laulamisesta.

Paulus Arajuuri (kasvot kohti kameraa) tykkää laulamisesta.

16.6. 23:09

Suomi hävisi Venäjälle jalkapallon EM-kisoissa 0–1, mutta Paulus Arajuuren tavasta laulaa Maamme-laulu ennen ottelua häviö ei jäänyt kiinni.

Suomen kapteenina esiintynyt Arajuuri kajautti suorassa tv-lähetyksessä ilmoille Suomen kansallislaulun ensimmäisen säkeistön päätössäkeet lujaa ja hymyillen. Sitten hän taputti käsiään ja huusi joukkueelleen ”Come on äijät!”

Brittitoimittaja Paul Brown pisti Suomen ”hymyilevän nallekarhun” hurmion merkille.

– Etsi joku, joka rakastaa sinua yhtä paljon kuin Paulus Arajuuri rakastaa Suomen kansallislaulun laulamista, Brown twiittasi ja lisäsi twiittiin kuvan hymyilevästä Arajuuresta.

Brownin twiitin jakoi esimerkiksi HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, joka vertasi Arajuurta Italian maajoukkueen ex-maalivahtiin Gianluigi Buffoniin. Myös Buffonilla oli tapana laulaa Italian kansallislaulu Il Canto degli Italiani täysillä.

– Puhdasta intohimoa, Riihilahti arvioi Arajuurta ja Buffonia.

Vaikka Buffonin, 43, ura jatkuu yhä, ei hän pelaa enää näissä EM-kisoissa. Intohimoisen laulun perintöä kantaa kuitenkin esimerkiksi Italian keskuspuolustaja Giorgio Chiellini, 36, joka hoilasi kansallislaulun upealla eläytymisellä ennen keskiviikon myöhäisillan ottelua Sveitsiä vastaan.

Giorgio Chiellinillä on tunnetta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?