Suomi-Venäjä: Suomen topparilta revittiin numerokin rinnasta Venäjä-tappiossa – kertoi taktiikasta Ylen haastattelussa - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Suomen topparilta revittiin numerokin rinnasta Venäjä-tappiossa – paljasti Ylelle Huuhkajien taktiikan vastustajan jättiä vastaan

Daniel O’Shaughnessyn mielestä Huuhkajat olisi voinut yltää tasapeliin Pietarissa.

Daniel O’Shaughnessyn pelipaita koki kovia Venäjää vastaan.

16.6. 18:49

Suomen keskuspuolustaja Daniel O’Shaughnessy tuli Venäjää vastaan kärsityn tappion jälkeen Ylen haastatteluun pelipaidassa, jonka rintamuksesta oli repeytynyt irti hänen pelinumeronsa.

– Tosi kova taistelu. Venäjällä oli tosi fyysinen jätkä kärjessä. Sai antaa kaikkensa, O’Shaughnessy kommentoi Ylelle.

”Fyysisellä jätkällä” hän viittasi Venäjän kärkipelaajaan Artjom Dzjubaan. O’Shaughnessy paljasti, miten 196-senttistä kolossia yritettiin puolustaa.

– Yritimme tuplata hänet siten, että toinen menee iholle ja toinen tulee taistelemaan pallosta. Ettei anneta hänen vapaasti voittaa kaksintaisteluja, puolustaja sanoi Ylelle.

Dzjuba ei itse tehnyt maalia, mutta syötti Aleksei Mirantshukin komeasti laukoman voittomaalin. O’Shaughnessya harmitti, että maali tuli pahaan aikaan, juuri ensimmäisen puoliajan lopussa.

– Puhuttiin tauolla, että jatketaan vain omaa peliämme. Meillä oli toisella puoliajallakin muutama paikka, joista oltaisiin voitu tehdä maali. Venäjä oli hyvä jengi ja heilläkin oli muutama paikka, mutta olisi tuosta tasapelin voinut kairata, O’Shaughnessy totesi Ylelle.

Veikkausliigan HJK:ta edustava 26-vuotias puolustaja pelasi jo toisen EM-ottelunsa Suomen avauskokoonpanossa.

Suomi kohtaa alkulohko B:n päätösottelussa Belgian maanantaina kello 22.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?