Futislegenda Gary Lineker joutui järkyttävään paikkaan, kun Christian Eriksen lyyhistyi: ”Vaikein, ahdistavin ja tunteikkain” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Futislegenda Gary Lineker joutui järkyttävään paikkaan, kun Christian Eriksen lyyhistyi: ”Vaikein, ahdistavin ja tunteikkain”

Gary Lineker joutui pahimpaan paikkaan koko 25-vuotisella urallaan tv-töissä.

Gary Lineker arkistokuvassa.

12.6. 23:51

Urheilua ja jalkapallo-ottelun tapahtumia ei voi ennustaa.

Hyvin harvoin jalkapallossa kuitenkaan tapahtuu mitään niin hirveää kuin lauantaina, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen, 29, lyyhistyi kentän pintaan.

Suomen ja Tanskan välinen EM-ottelu oli rankka paikka kaikille. Englantilainen entinen huippupelaaja, sittemmin erittäin arvostetuksi tv-kasvoksi Britanniassa noussut Gary Lineker tiivisti tunnelmansa näin:

– Olen tehnyt tätä työtä 25 vuoden ajan, ja tuo oli vaikein, ahdistavin ja tunteikkain lähetys, jossa olen ikinä ollut mukana, Lineker kirjoitti Twitterissä.

Lineker, 60, kiitteli studiokollegoitaan Cesc Fabregasia, Micah Richardsia ja Alex Scottia ammattimaisuudestaan, lämmöstään ja empatiastaan sekä lähetti paranemistoivotukset Eriksenille.

Kovimmatkin ammattilaiset joutuivat erityisen pahaan paikkaan, kun kansainvälisessä tv-kuvassa näytettiin aluksi jopa lähikuvia elvytystä saaneesta Eriksenistä sekä tämän puolisosta, jota Tanskan kapteeni Simon Kjär oli lohduttamassa.

– Ymmärrän, että osa teistä järkyttyi nähdystä kuvamateriaalista (niin mekin), Lineker kirjoitti aiemmassa twiitissään, pahoitteli katsojille ja totesi, ettei näytetty kuva ollut BBC:n tiimin hallittavissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?