Joel Pohjanpalo kertoi Ylellä, miten päätös ottelun jatkumisesta syntyi: ”Kunnioitimme hänen päätöstään” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Joel Pohjanpalo kertoi Ylellä, miten päätös ottelun jatkumisesta syntyi: ”Kunnioitimme hänen päätöstään”

Joel Pohjanpalon mukaan ottelun jälkeen päällimmäisenä mielessä oli Christian Eriksenin kunto.

Suomen voittomaalin puski Joel Pohjanpalo.

12.6. 23:18

Suomen miesten maajoukkue voitti EM-kisojen avausottelussaan Tanskan. Ottelun keskeytyi pitkäksi aikaa, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui dramaattisesti nurmen pintaan saatuaan sairauskohtauksen.

Järkyttävän tilanteen jälkeen moni arveli, ettei peliä enää jatkettaisi. Toisin kuitenkin kävi. Suomi voitti ottelun lopulta 1–0.

Huuhkajien voittomaalin tekijä Joel Pohjanpalo kertoi pelin jälkeen Ylen lähetyksessä ottelun jatkamisen päätöksestä. Hänen mukaansa molemmat joukkueet halusivat jatkaa ottelua.

– Molemmat joukkueet päätti yhdessä että me halutaan pelata. Eriksen oli itse ilmoittanut, että hän haluaa että me pelataan. Kunnioitimme hänen päätöstään, Pohjanpalo kertoo.

Pohjanpalo kertoi heti haastattelun alussa, että ajatukset pyörivät Eriksenissä.

– Oikeastaan ainut asia joka pyörii mielessä on se, miten Eriksenillä menee. Meille sanottiin että kaikki näyttää hyvältä. Hän on sairaalassa ja kaiken pitäisi olla kunnossa.

– Totta kai oli vaikeaa mennä kentälle. Voi vain kuvitella, kuinka vaikeaa Tanskalle oli mennä kentälle, Pohjanpalo jatkoi.

Eriksen kiidätettiin sairaalaan. Hänen vointinsa on kerrottu olevan vakaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?