Suomalainen Mikael, 28, näki Christian Eriksenin järkyttävän tuupertumisen lähietäisyydeltä – ”Kaikilla oli täysin lamaantunut fiilis” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Suomalainen Mikael, 28, näki Christian Eriksenin järkyttävän tuupertumisen lähietäisyydeltä – ”Kaikilla oli täysin lamaantunut fiilis”

Christian Eriksenin tuupertuminen järkytti Kööpenhaminan Parkenilla.

Christian Eriksenin tilanne järkytti.

12.6. 21:51

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen vuosikymmeniä odotettu arvokisadebyytti sai karmaisevan käänteen, kun vastustajajoukkue Tanskan supertähti Christan Eriksen tuupertui kentälle.

Yksi lähietäisyydeltä tilannetta seuranneista katsojista oli suomalainen Mikael, 28, jonka seurueen paikat olivat samalla puolella kenttää lähietäisyydellä paikka, johon Eriksen tuupertui.

– Ihmettelin, miksi ihmeessä hän antaa sivurajaheitossa pallon rinnalla takaisin heittäjälle, kun yleensä se tehdään päällä tai ottaen haltuun jalalla. Mutta hän olikin jo alkanut kaatumaan ja tipahti siihen ilman mitään kontaktia, Mikael kertaa tilannetta.

Stadionin huima tunnelma muuttui aavemaiseksi hiljaisuudeksi.

– Kaikilla oli täysin lamaantunut fiilis. Ihmiset olivat kauhistuneita, ja kuului lähinnä epätoivoisia huokaisuja, kun nähtiin, että defibrillaattori laitettiin kiinni ja elvytys alkoi. Meni kylmät väreet ja menee edelleen. Se oli tosi kuumottavaa.

Kesken haastattelun stadionin kuulutukset kertoivat, että pitkään keskeytettynä ollut peli jatkuu pian.

– Tosi outoa, että peli jatkuu. Veikkaan, että Uefa on pakottanut joukkueet pelaamaan tai jotain, Mikael hämmästeli.

Tiettyä innostusta pelin jatkuminen kuitenkin nostatti katsojissa – eikä vähiten siksi, että Eriksenin oli kerrottu olevan tajuissaan ja pystyvän puhumaan sairaalassa.

– Siitä ihmiset ovat olleet fiiliksissä, että ilmeisesti lopulta selvittiin säikähdyksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?