Christian Eriksen kiidätettiin sairaalaan, tilanne vakaa – Tanskan tähden silmät olivat auki, kun häntä vietiin paareilla - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Christian Eriksen kiidätettiin sairaalaan, tilanne vakaa – Tanskan tähden silmät olivat auki, kun häntä vietiin paareilla

Christian Eriksen kiidätettiin sairaalaan.

Tanskan pelaajat järkyttyivät muiden Parkenilla olleiden sekä miljoonien tv-katsojien tapaan.

12.6. 20:26 | Päivitetty 12.6. 21:54

Suomen miesten A-maajoukkueen odotettu EM-avaus sai järkyttävän käänteen, kun Tanskan kirkkain tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui nurmen pintaan avausjakson lopulla.

Erikseniä, 29, hoidettiin pitkään kentän pinnassa ennen kuin hänet vietiin paareilla pois kentältä.

Tanskalaislehti BT kertoi, että Eriksen kiidätettiin sairaalaan.

Saksalaisen Kicker-lehden mukaan lääkärit näyttivät yleisölle peukkua, kun Erikseniä kannettiin kentältä.

Suomen maajoukkuejalkapalloilija, kisakoneesta ulos jäänyt Ylen tv-asiantuntija Petteri Forsell raportoi Twitteriin kentän laidalta, että Eriksenin silmät olivat auki, kun häntä vietiin paareilla.

Myös Lehtikuvan ja AFP:n valokuvaajan ottama kuva osoittaa, että Eriksen oli nostanut kätensä otsalleen maatessaan paareilla. Lisähappea saaneen Eriksenin silmät olivat auki.

Euroopan jalkapalloliitto, kisajärjestäjä Uefa kertoi, että joukkueet ja tuomarit menivät kriisikokoukseen. Lopulta ottelua päätettiin jatkaa.

Saksalaisella ZDF:llä raportoitiin, että Eriksen puhui Tanskan joukkueelle videopuhelussa ja pyysi joukkuetta jatkamaan peliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?