Huuhkajien Lukas Hradecky julkaisi hulvattoman kuvan Bulgaria-voiton jälkeen: ”Maskipakko”

Maalivahti Lukas Hradecky otti ilon irti Huuhkajien hienosta voitosta Bulgariaa vastaan.

Lukas Hradecky päästi huumorinsa jälleen valloilleen Sofiassa.

16.11.2020 0:28

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky on armoton huumorimies – ja suuri oluen ystävä. Se tuli jälleen esiin, kun Suomi oli voittanut Bulgarian Kansojen liigan ottelussa 2–1.

Hradecky julkaisi pari tuntia ottelun päättymisen jälkeen Instagram-tilillään mainion valokuvan joukkueen hotellissa Sofiassa.

– Maskipakko, Hradecky pilaili vallitsevaan koronavirustilanteeseen viitaten.

Voi kirjaimellisesti sanoa, että Hradecky juhli voittoa ihan Huuhkajana – ja ansaitun oluen kera. Enää pitäisi tietää, mistä Hradecky moisen naamarin on Sofiassa löytänyt vai kuuluuko se Hradeckyn tai jalkapallomaajoukkueen vakiovarusteisiin pelireissuilla.

Hradecky oli Suomen suuria sankareita, kun Suomi venyi vierasvoittoon, joka piti mahdollisuudet lohkovoitosta elossa.

Hradecky torjui 60. minuutilla Galin Ivanovin ampuman rangaistuspotkun. Hradecky aavisti oikein oikealle ja torjui Ivanovin sijoituksen aivan oikeasta alakulmasta.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Bulgaria sai uuden rankkarin. Hradecky oli siinäkin hyvin mukana, mutta Dimitar Ilievin sijoitus oli liian tarkka.

Hradeckyn torjuntojen ohella voitto heltisi Suomelle Teemu Pukin ja Robin Lodin maaleilla.

Wales johtaa Kansojen liigan B-liigan H-lohkoa pisteen erolla ennen Suomea. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona Cardiffissa. Suomi tarvitsee ottelusta voiton noustakseen Euroopan parhaiden maiden A-liigaan seuraavaksi pelikaudeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?