Teemu Pukki piikitteli rangaistuspotkun torjunutta Lukas Hradeckya V sportin haastattelussa - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki piikitteli rangaistuspotkun torjunutta Lukas Hradeckya V sportin haastattelussa

Teemu Pukki onnistui maalinteossa, kun Suomi kaatoi Bulgarian Kansojen liigassa.

Teemu Pukki tuuletti vuoden 2020 ensimmäistä maaliaan Huuhkajien paidassa.

15.11.2020 21:24

Hyökkääjä Teemu Pukki onnistui maalinteossa, kun Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Bulgarian Kansojen liigassa 2–1. Pukki ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Oli vaikea peli. Sanoisin, että oli meidän heikoin pelimme viime aikoina. Saimme kairattua voiton, mikä kertoo joukkueen luonteesta. Teemme hyvää duunia ja saamme tuloksia, vaikka on vähän vaikeaakin, Pukki sanoi V sportin haastattelussa.

Pukille maali oli ensimmäinen maajoukkueessa lähes vuoteen.

Suomi johti ottelua tauolla 2–0, mutta Bulgaria sai toisella puoliajalla kaksi rangaistuspotkua, joiden kautta joukkue pääsi mukaan peliin. Maalivahti Lukas Hradecky onnistui torjumaan ensimmäisen yrityksen.

– Lukelta hieno seivi siihen ensimmäiseen. Tietenkin olisi toivonut, että hän olisi torjunut sen toisenkin, ettei olisi tarvinnut lopussa jännittää, Pukki heitti.

– Bulgaria pääsi toisella puoliajalla viemään peliä vähän enemmän kuin toivoimme. Emme saaneet pidettyä palloa. Kun emme saaneet pidettyä palloa, emme saaneet parasta irti minusta ja Marcus Forssista ottelun lopussa, Pukki mainitsi kärkiparistaan, joka korvasi loukkaantuneen Joel Pohjanpalon avausjaksolla.

Suomi voittaa Kansojen liigan lohkonsa, jos se kaataa Walesin vieraskentällä ensi keskiviikkona. Wales säilytti sunnuntaina kärkipaikkansa kaatamalla Irlannin 1–0.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?