France Football hehkutti Huuhkajien Onni Valakaria: ”Mikä löytö!” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

France Football ylisti Huuhkajien Onni Valakaria – Ranskan tähti julistettiin ”ottelun häviäjäksi”: ”Peli oli hänelle yhtä helvettiä”

France Football tyrmäsi Paul Pogban peliestiyksen.

Onni Valakarin peliesitys Ranskaa vastaan oli France Footballin mieleen.

12.11.2020 8:42

Ranskalaislehti France Football hehkutti Onni Valakaria, joka teki Suomen toisen maalin myöhään keskiviikkoiltana pelatussa jalkapallomaaottelussa.

Pariisissa pelattu ottelu päättyi ällistyttävästi Suomen voittoon 2–0. Voitto oli Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen Ranskaa vastaan miesten jalkapallomaaotteluissa.

France Football kuvaili Valakarin peliesitystä tyylikkääksi ja valitsi hänet ottelun voittajaksi. Lehti muistutti, että hän pelaa Kyproksen liigan Pafosissa.

– Mikä löytö! 21-vuotias poika pelasi itselleen ikuisen muiston loistavalla laukauksellaan, joka musersi Ranskan. Hän ei ollut ujo, vaan aiheutti Ranskalle paljon hämmennystä.

Ranskalaislehden mielestä Valakarin ratkaisut eri tilanteissa olivat muutenkin kerta kaikkiaan tyylikkäitä. Iltapuhteensa hän kruunasi vieläpä vahvalla panoksellaan myös puolustustehtävissä, lehti kehui.

Maailmantähtien kategoriaan ainakin nimensä perusteella luokiteltava Paul Pogba sai France Footballilta pyyhkeitä. Hän oli lehden valinta ottelun häviäjäksi.

– Peli oli Pogbalta yhtä helvettiä. Hän ei osallistunut peliin tarpeeksi eikä päässyt siihen kiinni missään vaiheessa. Ennen kaikkea hänen itseluottamuksensa näyttää olevan kateissa – ihan niin kuin hän on osoittanut myös Manchester Unitedin otteluissa.

Onni Valakari ja Paul Pogba kohtasivat Pariisissa keskiviikkona. Valakari poistui paikalta voittajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?