Iloisia uutisia – yleisö pääsee Huuhkajien seuraaviin kotiotteluihin - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Iloisia uutisia – yleisö pääsee Huuhkajien seuraaviin kotiotteluihin Olympiastadionille

Palloliitto arvioi, että Helsingin Olympiastadionille voidaan ottaa lokakuun otteluissa noin 7 500–8 000 katsojaa.

Huuhkajat pelasi Kansojen liigaa syyskuussa Walesia vastaan uusitulla mutta tyhjällä Olympiastadionilla.­

1.10. 22:29

Euroopan jalkapalloliitto Uefa tiedotti torstaina kevennyksistä kansainvälisten otteluiden yleisörajoituksiin.

Näin ollen myös Huuhkajien lokakuun Kansojen liigan kotiotteluihin Bulgariaa ja Irlantia vastaan voidaan ottaa yleisöä, tiedottaa Palloliitto.

Yleisön määrää on edelleen kuitenkin rajoitettu.

Uefan päätöksen mukaan stadionin katsojakapasiteetista voi olla käytössä korkeintaan 30 prosenttia. Kunkin maan kansalliset rajoitukset voivat pienentää osuutta entisestään.

Palloliiton tiedotteessa arvioidaan, että katsojia Helsingin Olympiastadionille voidaan lokakuun otteluissa ottaa noin 7 500–8 000 katsojaa.

– Tämä on totta kai hieno uutinen meille kaikille ja ennen kaikkea joukkueelle, joka saa hienosti tukeneen kotiyleisön jälleen tuekseen. Samalla on kuitenkin tärkeää muistaa, että vastuullisuutta ei voi liikaa korostaa, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande toteaa.

Suomi pelaa lokakuussa viikon aikana peräti kolme ottelua. Ensin Huuhkajat kohtaa 7.10. harjoitusottelussa Puolan vieraskentällä ja sitten Kansojen liigassa Olympiastadionilla Bulgarian sekä Irlannin.

Koronarajoituksien vuoksi pääsylippuja ei välttämättä riitä kaikille halukkaille. Etuosto-oikeuden lippuihin voi lunastaa tilaamalla maajoukkueiden kuukausikirjeen, Palloliitto kertoo.

– Pääsyliput tulevat myyntiin vasta, kun kaikki turvallisuusseikat on käyty tarkkaan läpi. Sunnuntaina 11.10. pelattavan Bulgaria-ottelun pääsyliput tulevat ennakkomyyntiin etuosto-oikeuden omaaville tiistaina 6.10. ja yleiseen myyntiin keskiviikkona 7.10. Keskiviikkona 14.10. pelattavan Irlanti-ottelun pääsyliput tulevat vastaavasti ennakkomyyntiin keskiviikkona 7.10. ja yleiseen myyntiin torstaina 8.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?