Saku-Pekka Sundelin kirjoitti Guardianiin Huuhkajista - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomien jalkapallotoimittaja sai harvinaisen kunnian – kirjoittaa brittien laatulehteen Huuhkajista

IS:n Saku-Pekka Sundelin kirjoitti Huuhkajista The Guardianiin.

IS:n Saku-Pekka Sundelin kirjoitti Huuhkajista The Guardianiin.

Julkaistu: 30.11. 9:00

Ilta-Sanomien ja Urheilulehden jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin pääsi esittelemään Huuhkajat The Guardianin lukijoille.

Britannian laatulehtiin lukeutuva The Guardian on yksi maailman seuratuimmista tiedotusvälineistä, jonka verkkosivuilla on kymmeniä miljoonia lukijoita.

Guardian ennakoi lauantaista jalkapallon EM-kisojen arvontaa laajalla artikkelilla, jossa esitellään kaikki kisoihin tähän mennessä selvinneet 20 maata. Kunkin kisajoukkueen esittelyn on tehnyt samasta maasta kotoisin olevaa mediaa edustava toimittaja.

Huuhkajista Guardianiin kirjoitti Ilta-Sanomien ja Urheilulehden jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin.

EM-karsintoja tarkasti seurannut Sundelin kertoo tekstissään, kuinka Suomi ei vuonna 2016 voittanut otteluakaan ruotsalaisen Hans Backen alaisuudessa. Backen potkujen jälkeen ohjat otti Markku Kanerva, jolta ei odotettu suuria. Entinen opettaja ja maajoukkuetoppari Kanerva sai Huuhkajat kuitenkin ennennäkemättömään liitoon.

Sundelinin mukaan nyky-Huuhkajat ei yksilötasolla ole Suomen historian laadukkain ryhmä, mutta joukkueena se on ylivoimaisesti paras. Huuhkajien joukkuehenki ja yhtenäisyys näkyy sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Guardian ei odota Suomelta suuria ensi kesän EM-kisoissa. Lehden mukaan Huuhkajien mestaruuden todennäköisyys on alle puoli prosenttia.

Koko tekstin voit lukea tämän linkin takaa.