Suomalainen rap-artisti Matti otti näyttävän tatuoinnin Markku ”Rive” Kanervasta – ”Koko Suomi tietää syyn”

Matti Happonen tatuoi Rive Kanervan ihoonsa ja teki kappaleen Huuhkajille.

19.11.2019 16:05

Suomalainen rap-artisti Matti Happonen eli Matti tai Matti Juhani on ottanut ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta.

Matti julkaisi viime viikon maanantaina uuden, luottomiehensä Mauri Suomivuoren tuottaman, Viva La Rivelution -kappaleen. Happonen kertoo biisi-idean muhineen hänen pöytälaatikossaan jo jonkin aikaa.

Nyt hän on myös tatuoinut tekstin itseensä höystettynä maajoukkueen päävalmentajalla Markku ”Rive” Kanervalla.

– Jossain vaiheessa päätin asian ja sanoin vaimolleni, että jos kisoihin päästään, länttään tällaisen ihooni. Suunnittelin tatuoinnin valmiiksi. Siinä on Riven kuuluisa tuuletus, ja totta kai Viva La Rivelution on niin hieno biisi, että sekin pääsi nimenä ihoon.

– Tatuoinnissa yhdistyy kaksi jumaluustason aspektia, eli Markku Kanerva ja biisi.

Dimitri_tattoo -nimellä kuvia tekevä tatuointitaiteilija ikuisti Kanerva-tatuoinnin Happosen ihoon maanantaina.

Mitä vaimosi piti lopputuloksesta, Matti?

– No hänhän sanoi, ettei ite ottaisi sellaista, mutta onpahan ainakin sellainen tatuointi, jota ei periaatteessa tarvitse sen enempää selitellä. Koko Suomi tietää Markku Kanervan ja syyn, minkä takia se on siinä.

Matti on innokas Suomen maajoukkueen ja HJK:n kannattaja. Hän on ollut maajoukkueen kannattajayhdistyksen SMJK:n jäsen jo pitkään.

– Koko karsinnat menivät tosi positiivisessa mielentilassa. Joukkueen ilmapiiriä on ollut hienoa seurata. Markku Kanerva, mies on jumala, osaa käsitellä ihmisiä todennäköisesti aika hyvin. Osittain samat pelaajat ovat pelanneet niin joulukuusta (Mixu Paatelainen) kuin tv-kommentaattorin (Hans Backe) aikana. Perus-Markku tietää mitä tekee, ja pelaajat on saatu pelaamaan niin kuin on heille parasta.

Rap-artisti Matti.

Happonen on noussut kulttimaineeseen ennen kaikkea humoristisilla kuntosalibiiseillään kuten Keho Bulkiksi -trilogian kappaleilla Keho, HULK ja BULK. Eniten YouTube-katselukertoja on yhdessä Roinatanin eli Salkkareiden Joonatanin, Markku Pullin kanssa tehdyllä Roju-kappaleen videolla (yli 2,8 miljoonaa).

– Uskoisin, että vuoden sisään Spotifystä tulee ensimmäinen kultalevy. Katsotaan, mitä tapahtuu, Matti pohtii.

Hän viittaa Rojuun, jolla on tämän jutun julkaisuhetkellä noin 1,685 miljoonaa striimausta Spotifyssä. Kultalevyn raja on kaksi miljoonaa Spotify-kuuntelua.

Markku ”Rive” Kanerva teki Riveluution ja johti Huuhkajat EM-turnaukseen.

Vakuutusyhtiössä vahingontorjunnan asiantuntijana työskentelevältä Happoselta on lähiaikoina tulossa uusi EP yhdessä Suomivuoren kanssa.

– Bändimme Muun Muassa uusi EP on nimeltään Uusaika. Se julkaistaan arviolta 1–2 kuukauden sisällä. Matti-nimellä ei ole ainakaan hetkeen tulossa mitään punttisalihommia, hän valottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?