Teemu Pukki kommentoi Ronaldolle lähettämäänsä Instagram-viestiä - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki Kreikka-tappiosta: ”Nyt ärsyttää, mutta huomenna pidetään hauska päivä”

Julkaistu: 19.11. 1:22

Teemu Pukki harmitteli hukkaamansa paikkaa ja kommentoi Cristiano Ronaldolle lähettämäänsä Instagram-viestiä.

Kymmenen maalia kymmenessä EM-karsintaottelussa iskenyt Teemu Pukki tasapainoili harmituksen ja ilon välillä sen jälkeen, kun Suomi oli hävinnyt viimeisessä EM-karsintaottelussa Kreikalle 1–2.

– Aika vaikea pelihän se oli. Oltiin jotenkin vaiheessa, ei päästy missään vaiheessa kunnolla mukaan. Toisaalta oli paikat, ja menimme johtoon, mulla oli myös paikka tehdä kahteen yhteen. Vähän hätäilin siinä ehkä. Olisi pitänyt tehdä.

Pukin mukaan Suomi tiesi ottelun merkityksen ja yritti kaikin keinoin kolmoskoriin ja helpompaan EM-lohkoon, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

– Tällä hetkellä on aika väsynyt fiilis. Ei voi sanoa, että olisi onnellinen, kun hävittiin tänään, ärsyttää aika paljonkin, mutta varmaan muutaman tunnin päästä alkaa mieli muuttua positiivisempaan suuntaan.

Hän halusi nähdä kuitenkin isomman kuvan Huuhkajien EM-taipaleelta.

– Loppujen lopuksi voi olla hemmetin tyytyväisiä, mitä ollaan tämän vuoden aikana tehty. Kisat odottavat ensi kesänä.

Sitä ennen Huuhkajat juhlii vielä Helsingissä tiistaina kello 19 kansanjuhlissa.

– Toivottavasti siellä on paljon ihmisiä ja hyvä meininki. Näki jo perjantaina, mitä tämä merkkasi Suomi-futikselle ja niille ihmisille. Pidetään hauska päivä huomenna.

Keskiviikkona Pukki palaa Englantiin, Norwichin seuraava ottelu on jo lauantaina.

Pukki toivotti sunnuntaina Instagramissa Cristiano Ronaldon EM-kisoihin, kun Portugali oli varmistanut oman kisapaikkansa.

– Kunhan hassuteltiin. Oltiin juuri syömässä, kun Cristiano laittoi sen kuvan. Satuttiin olla ennen niitä EM-kisoissa. Hain Jesseltä (Joronen) hyväksynnän. Se istui siinä vieressä ja kysyin, että onko tämä hyvä idis. Jesse sanoi, että on on.

Huuhkajat hävisi EM-karsintojen J-lohkon päätöspelin Kreikalle 1–2 ja päätyi EM-lohkoarvonnassa neljänteen arvontakoriin.