Nelonen kertoi Huuhkajien historiallisen ottelun messevistä katsojaluvuista – ”Me todellakin olemme jalkapalloyhteiskunta” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Nelonen kertoi Huuhkajien historiallisen ottelun messevistä katsojaluvuista – ”Me todellakin olemme jalkapalloyhteiskunta”

Teemu Pukin ja kumppaneiden otteet kiinnostivat kansaa.

Julkaistu: 16.11.2019 17:16

Perjantai-illan ratkaisupeli kiinnosti suomalaisia.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue selviytyi ensimmäisen kerran EM-kisoihin voittamalla perjantaina Liechtenstein 3–0. Ratkaisuottelun lähetys näytettiin Viasatin kanssa yhteistyössä Nelosella ja Ruudussa, ja se keräsi Nelosella 1,9 miljoonaa katsojaa (tarkalleen 1 873 000) keskikatsojamäärän ollessa näyttävät 1 021 000.

Kyseessä on niin kutsuttu yliyönluku, joka ei sisällä lainkaan tallennettua tai Ruudun katselua.

– Lämpimät onnittelut Huuhkajille upeasta EM-kisapaikasta! Kotikatsomoiden vankka tuki suomalaiselle jalkapallolle näkyy Nelosen keräämässä miljoonayleisössä. Tämä todistaa sen, että me todellakin olemme jalkapalloyhteiskunta.

Historiallista jalkapallohuumaa nautiskellaan Nelosella vielä alkuviikosta Kreikka–Suomi-ottelun ja Huuhkajien Kansanjuhlan merkeissä, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Myös Kreikka-peli näkyy Nelosella

Maanantaina pelataan Kreikka–Suomi-ottelu, jonka lähetystä voi seurata ilmaiseksi Neloselta ja Ruudusta kello 21.30 alkaen. Ottelut ja studiolähetykset kokonaisuudessaan ovat nähtävissä myös Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa.

Huuhkajien historiallisen voiton kunniaksi Palloliitto ja Nelonen Media järjestävät ikimuistoisen kansanjuhlan Helsingin Kansalaistorilla tiistaina kello 19.00 alkaen.