Petteri Forsell yllätti Huuhkajien fanit soittamalla ovikelloa EM-kisajuhlissa – ”Kunhan menin vähän hassuttelemaan” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Petteri Forsell yllätti Huuhkajien fanit soittamalla ovikelloa EM-kisajuhlissa – ”Kunhan menin vähän hassuttelemaan”

Petteri Forsell kuvattuna lentokentällä lauantaina.

Petteri Forsell kuvattuna lentokentällä lauantaina.

Julkaistu: 16.11.2019 15:55

Petteri Forsell juhli perjantaina varmistunutta EM-kisapaikkaa villisti.

Suomi juhli perjantaina historiallista saavutusta, kun miesten jalkapallomaajoukkue varmisti paikkansa ensi kesän EM-lopputurnauksessa.

Hyökkäävä keskikenttämies Petteri Forsell, 29, ei ollut joukkueessa mukana mutta seurasi ottelua katsomosta ja juhli kisapaikkaa muun joukkueen kanssa kentällä.

– Tietysti silloin vähän harmitti, kun sain tietää, etten ole tässä ryhmässä mukana. Joukkue on täynnä kivoja jätkiä, ja siinä viihtyy hyvin. Kun peli alkoi ja sitten sen jälkeen pääsi vielä juhlimaan kisapaikkaa, jonka saavuttamisessa olen itsekin ollut mukana, ei siinä ollut pettymyksestä enää tietoakaan, Forsell sanoi IS:lle lauantaina lentokentällä.

Forsell julkaisi Instagramissa videopätkän, jossa hän meni rappukäytävässä soittamaan ovikelloa ja yllättämään yksityisessä kisakatsomossa voittoa juhlineita suomalaisia.

– Kun menin katsomaan peliä, en jaksanut ottaa laukkuani mukaan stadikalle. Vein sen kaverilleni, ja pelin jälkeen menin sinne vaihtamaan kuteita. Rappukäytävässä kuului vähän meteliä, niin kunhan menin vähän hassuttelemaan. Jätkät olivat aivan innoissaan. Siellä oli kiva meininki, kuten muuallakin kaupungilla, Forsell hymyili.

Suomen voitto Liechtensteinistä – ja kisapaikan varmistuminen – nousivat myös Forsellin uran kohokohdaksi.

– Nousimme Puolassa pääsarjaan. Se oli tosi siisti fiilis, samoin kuin silloin kun voitimme IFK:n (Mariehamn) kanssa Suomen cupin. Kyllä tämä kokemus meni silti ykköseksi ihan heittämällä.

Forsell liittyi lauantaina muun joukkueen mukaan, kun hänet lisättiin osaksi Kreikka-vierasotteluun matkaavaa ryhmää.