Teemu Pukki: ”Lupaan, että Liechtenstein kaatuu” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Teemu Pukin itseluottamus kunnossa ennen ratkaisevaa EM-karsintapeliä – ”Kerrankin uskallan luvata voiton”

Julkaistu: 11.11.2019 15:23

Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki lupasi, että Suomi voittaa Liechtensteinin perjantai-iltana.

Huuhkajien maalitykillä Teemu Pukkilla on seurajoukkueessaan Norwichissa menossa pitkä kuiva kausi.

Valioliigan elokuun pelaajaksi valittu Pukki ei ole onnistunut maalinteossa seitsemään sarjaotteluun. Siitä huolimatta hänen itseluottamuksensa ei horju.

– Ei minulla ole apinaa selässä, Pukki käytti vanhaa vertausta maanantaisessa Huuhkajien tiedotustilaisuudessa hotelli Kalastajatorpalla Helsingissä.

Kuvituskuva

Pukki kertoi muistavansa vielä viime maaottelun hyvät muistot. Hän osui kahdesti Armenian verkkoon lokakuussa ja toi Suomen historiallisen EM-kisapaikan kynnykselle.

Pääsy lopputurnaukseen varmistuu, jos Huuhkajat lyö perjantaina Helsingissä jalkapallokääpiö Liechtensteinin, ja Pukin sanoma tiedotustilaisuudessaan oli mannaa Suomen kannattajien korville.

Kärkimieheltä kysyttiin, uskaltaako hän luvata Suomen voittavan Liechtensteinin. Hetken kiertelyn jälkeen Pukki vastasi kyllä.

– Tämä on sellainen peli, joka meidän pitää voittaa. Meillä on kaikki aseet siihen. Jos pelaamme omalla tasollamme, voitamme tämän matsin.

– Kyllä luotan siihen, että jätkämme ovat valmiita tähän otteluun ja hoidamme homman. Kyllä voin luvata voiton. Kerrankin uskallan tehdä näin. Tämän joukkueen taitotaso ja mentaliteetti on niin korkea tällä hetkellä, että hoidamme homman, Pukki sanoi.

Tuoreimmat osastosta