Huuhkajien ratkaisupeli näkyy suorana kansanjuhlassa Helsingin Kansalaistorilla

Julkaistu:

Jalkapallo
Helsingin kansalaistorille jättinäytöt Huuhkajien Liechtenstein-peliin.
Kuume jalkapallon A-maajoukkueen mahdollisen lopputurnauspaikan ympärillä kasvaa. Huuhkajat kohtaa Liechtensteinin ensi viikon perjantaina loppuunmyydyssä pelissä, jonka voittamalla Markku Kanervan ryhmä varmistaa paikkansa ensi kesänä pelattaviin EM-kisoihin.

Nyt Palloliitto järjestää yhdessä Ilta-Sanomien kanssa tilaisuuden seurata kamppailua suorana jättiskriineiltä Helsingin keskustassa.

Tilaisuus järjestetään Kansalaistorilla perjantaina 15. marraskuuta Oodi-kirjaston, Musiikkitalon ja Sanomatalon kupeessa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tapahtumia ja ottelun kulkua Töölön jalkapallostadionilla pääsee seuraamaan Kansalaistorilla kahdelta 3x6 metrin kokoiselta videotaululta sekä Musiikkitalon seinällä olevalta näytöltä.

Ottelu Liechtensteinia vastaan alkaa ensi perjantaina klo 19. ISTV on illan tapahtumissa mukana suorilla lähetyksillä ennen ja jälkeen pelin.

Helsingin lisäksi myös muissa kaupungeissa järjestetään avokatsomoita Liechtenstein-otteluun. Tampere on jo ilmoittanut, että videotaulu pystytetään Keskustorille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt