Onko Huuhkajissa loistavalle Markku Kanervalle tarjottu jatkosopimusta? Näin päävalmentaja kommentoi tilannetta

Julkaistu:

Huuhkajat
Markku Kanerva on johtanut Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisen saavutuksen äärelle. Hänen tulevaisuutensa EM-kisojen jälkeen on kuitenkin yhä auki.
Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan sopimus Palloliiton kanssa kestää ainakin ensi kevääseen ja Kansojen liigan pudotuspeleihin.

Jos Suomi selviää kesän EM-kisoihin, kuten nyt erittäin todennäköiseltä näyttää, Kanerva jatkaa kesään ja kisojen yli. Sen jälkeen valmentajan tulevaisuus on kuitenkin vielä auki.

Joko sinulla on Palloliiton tekemä jatkosopimustarjous pöydälläsi?

– Ei ole. Sovin Palloliiton puheenjohtajan Ari Lahden kanssa, että palaamme asiaan marraskuun EM-karsintaotteluiden jälkeen ja katsomme sitten, mikä on tilanne. Nyt edessä ovat isot haasteet, Kanerva vastaa.

Suomi kohtaa 15. marraskuuta Liechtensteinin Helsingissä ja 18. marraskuuta Kreikan Ateenassa. Historiallinen EM-paikka varmistuisi jo voitolla Liechtensteinista.

Haluaisitko jatkaa Huuhkajien peräsimessä?

– Ilman muuta. Miksi en haluaisi jatkaa? Olen viihtynyt erittäin hyvin tässä hommassa. On ollut kunniatehtävä luotsata Huuhkajia. Olen nauttinut joka hetkestä. Tämä on tietysti ollut opettavaista aikaa. Katsotaan nyt, mitä kisapaikka tuo mahdollisesti tullessaan, mutta ei mennä asioiden edelle ja keskitytään peleihin.

Menetys maajoukkueessa varmasti lisää kysyntää valmentajamarkkinoilla. Onko sinun tilannettasi tiedusteltu mistään muualta?

– Mistään ei ole vielä kuulunut mitään konkreettista. Varmaan ne (potentiaaliset työnantajat) varmasti ajattelevatkin, että annetaan kaverin keskittyä olennaiseen: hoitamaan matsit ja karsinnat loppuun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt