Italialaissivusto perustelee, miksi ”bomber finlandesen” eli Teemu Pukin pitäisi siirtyä Interiin

Julkaistu:

Jalkapallo
Teemu Pukkia viedään Italiaan.
Teemu Pukin maine tulikuumana hyökkääjänä on levinnyt nyt Italiaan.

Viimeksi kaksi osumaa Armenian verkkoon tyylikkäästi viimeistellyt kotkalaishyökkääjä on esillä siirtohuhuissa italialaisessa Calciomercato-uutispalvelussa.

Erilaisiin pelaajakauppoihin ja niihin liittyviin huhuihin keskittyvä Calciomercato spekuloi sillä mahdollisuudella, että Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta yrittäisi kaapata Pukin tammikuun siirtoikkunassa Norwichista Milanoon.

Interin hyökkääjätilanne muuttui hetkessä, kun chileläispelaaja Alexis Sanchez loukkasi vasemman jalan akillesjänteensä maajoukkuetehtävissä viime viikolla ja joutuu kuntouttamaan jalkaansa pitkälle ensi vuoden puolelle leikkauksen jälkeen.

Mitään sen konkreettisempaa Calciomercato ei ole onnistunut löytämään ”suomalaispommittajaa” koskevassa spekulaatiossaan.

Calciomercato näkee, että keväällä 30 vuotta täyttävänä Inter voisi kaapata Pukin halvalla Valioliigasta ja hyötyä samalla hänen ratkaisijan kokemuksestaan tärkeissä otteluissa. Pukille Inter voisi tarjota vielä mahdollisuuden loistaa eurokentillä ykköskärki Romelu Lukakun parina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt