Huuhkajien sankari Teemu Pukki puhkesi nauruun kesken Viasatin haastattelun – maalitykin äiti riemuitsi sosiaalisessa mediassa

Kaksi maalia viimeistellyt Teemu Pukki oli Huuhkajien sankari EM-karsintaottelussa Armeniaa vastaan.

Teemu Pukki nosti pallon kahdesti Armenian verkkoon.

15.10.2019 21:39

Suomi–Armenia 3–0

Tulikuuma kärkimies Teemu Pukki viimeisteli Suomen toisen ja kolmannen osuman, kun Huuhkajat kaatoi Armenian tiistai-illan EM-karsintaottelussa Turussa.

Pukki karkasi kahdesti läpiajoon ja nosti kahdesti pallon ohi Armenian maalivahdin Aram Airapetjanin.

– Aika identtiset, Pukki kuvaili maalejaan Viasatille.

– Ensimmäisessä maalissa Jolle (Joel Pohjanpalo) laittoi minut läpi ja nostin siitä yli, ja tokassa maalissa sitten syötti Rade (Rasmus Schüller). Päätin ekan maalin jälkeen, että se toimi hyvin, joten tehdään samalla lailla se toinen, Pukki sanoi ja nauroi ääneen.

Kotkalaisen Pukin onnellinen äiti Teija Pukki kommentoi Armenia-otttelua Twitterissä lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Aiettämiäsanon, Teija Pukki kirjoitti sinisen sydän-hymiön kera.

Pohjanpalo palasi maajoukkueeseen puolentoista vuoden loukkaantumisen jälkeen. Hän teki maalin lauantaina Bosniassa ja sai nyt tililleen maalisyötön. Pohjanpalo tuli toisella jaksolla kentälle Suomen avausosuman tehneen Fredrik Jensenin tilalle.

Pukin mukaan hänen ja Pohjanpalon yhteistyö toimi kärjessä taas mallikkaasti.

– Jollelta loistava syöttö. Jolle tuli muutenkin hyvin sisään ja voitti paljon palloja. Pikku (Jensen) iski taas häkin. Tässä joukkueessa on kovia jätkiä, Pukki sanoi Viasatille.

Lauantaina Suomi koki pahimman tappionsa vuosiin, kun Huuhkajat hävisi Bosniassa 1–4. Pukin mukaan nyt joukkue tahtoi pestä kasvonsa.

– Halusimme näyttää, että Bosnia oli meidän tämän lohkon heikko peli. Nyt tästä on vaan yksi suunta ja se on eteenpäin, Pukki sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?