Huuhkajille loistavia uutisia! Armenia jäi tasapeliin Liechtensteinia vastaan

Julkaistu:

Jalkapallo
Liechtenstein ja Armenia pelasivat 1–1-tasapelin, Italia varmisti kisalippunsa.
Liechtenstein tarjoili shokkihoitoa Armenialle jalkapallon miesten EM-karsinnoissa. Samalla piskuisen ruhtinaskunnan maajoukkue avusti osaltaan Suomea EM-unelman tavoittelemisessa.

Liechtenstein jätti kotikentällään Armenian yllättäen 1–1-tasatulokseen.

Armenian meni ottelussa johtoon Tigran Barseghyanin 19. peliminuutin osumalla. Isännät kuitenkin taistelivat pelin tasoihin toisella jaksolla. Sankarina oli Yanik Frick 72. minuutilla.

Voitolla Armenia olisi noussut karsintalohko J:ssä tasapisteisiin Suomen kanssa. Nyt se on kahden pisteen päässä kun ottelukierroksia on vielä kolme jäljellä.

Suomi ja Armenia kohtaavat tiistaina Turussa. Suomi on lohkossa kakkosena ja kiinni EM-paikassa 12 pisteellä. Armenia ja Bosnia ja Hertsegovina väijyvät kymmenessä pisteessä.

Armenia-ottelun jälkeen Suomella on kuluvissa EM-karsinnoissa jäljellä vielä kotiottelu Liechtensteinia ja vierasottelu Kreikkaa vastaan.

Toinen J-lohkon EM-paikoista varmistui jo lauantaina, sillä lohkoykkönen Italia voitti kotonaan Kreikan. 2–0-voitossa maalit iskivät rangaistuspotkusta osunut Jorginho ja Federico Bernardeschi.

Suomen osalta lauantai oli synkkä, sillä tuloksena oli tyly 1–4-tappio Bosnia ja Hertsegovinalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt