Klikkaa Huuhkajien tie EM-kisoihin – näin lähellä historiallista paukkua Suomi on nyt, testaa itse pistelaskurilla!

Julkaistu: , Päivitetty:

Huuhkajat
Syötä lopputulokset, niin näet miten sarjatilanne kehittyy Huuhkajien EM-karsintalohkossa.
Nyt voit ennakoida, miten jalkapallon A-maajoukkueen käy parhaillaan käynnissä olevissa EM-karsinnoissa.

Lohkon kaksi parasta maata selviää ensi kesänä pidettäviin EM-kisoihin. Huuhkajat on yhä lohkokakkosena Bosnia-tappionkin jälkeen, kun karsintoja on pelaamatta kolme kierrosta. Tiistaina Markku Kanervan ryhmä kohtaa Turussa Armenian. Lohkoa johtava Italia on jo varmistanut paikkansa EM-kisoihin.

Syötä kotivoitto (1), tasapeli (x) tai vierasvoitto (2) joka peliin alla olevaan J-lohkon otteluohjelmaan. Sarjataulukko päivittyy sitä mukaa kun syötät merkintöjä.

Mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin lohkossa, sijoituksen ratkaisevat tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäiset pelit, sitten niiden maaliero ja sen jälkeen tehdyt maalit keskinäisissä peleissä. Esimerkiksi Suomen ja Bosnian päätyessä tasapisteisiin, balkanilaiset ovat edellä keskinäisten otteluiden paremmalla maalierolla (4–3).

Jalkapallon EM-kisat järjestetään 12 eri kaupungissa 12. kesäkuuta 2020 alkaen. Miesten A-maajoukkue ei ole aiemmin selviytynyt arvoturnaukseen.Jos et näe otteluohjelmaa ja sarjataulukkoa, löydät sen täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt