Markku Kanerva lupasi tanssia, jos Suomi selviytyy EM-kisoihin

Julkaistu:

Huuhkajat
Suomen päävalmentaja toppuuttelee vielä EM-kisapuheita.
Kreikan Tampereella kaatanut Suomi on viiden kierroksen jälkeen karsintalohkossaan toisena voitettuaan neljä edellistä kamppailuaan päästämättä maaliakaan. Markku Kanerva on EM-puheissaan silti yhä varovainen.

– Nyt ollaan puolivälissä. Ihan hyvältä näyttää. Edessä on vaikeita pelejä. Italia vastassa sunnuntaina, minkä jälkeen on vielä kaksi vaikeaa vieraspeliä. Mutta Huuhkajat on taas liidossa. Ennen kaikkea olen ylpeä siitä, miten joukkue osoitti taas voitontahtoa ja loppuun asti pelaamista. Se on tämän menestyksen takana. Uskotaan siihen, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia.

Tim Sparv otti karsintojen kolmannen varoituksensa, eikä pelaa sunnuntaina Italiaa vastaan. Hän oli Kreikka-ottelun toisella puoliajalla lähellä punaista korttia yritettyään katkaista vastaiskua, mutta viime tipassa päätti olla rikkomatta vastustajaa.
Myös Glen Kamara sai keltaisen kortin, mikä vaikeutti Suomen keskustan puolustamista. Kanerva ei kuitenkaan harkinnut kaksikon vaihtamista kesken pelin.

– Totta kai sitä miettii, mutta he ovat sen verran kokeneita, että tiesivät ettei kannata mitään tyhmää tehdä. Päätin, että en kuitenkaan lähde rikkomaan toimivaa kaksikkoa.

Kanerva kävi ottelun jälkeen muun joukkueen perässä kiittämässä kannattajia, mutta poistui paikalta nopeasti.

– Se on pelaajien juttu. Ne ovat sen kiitoksen ansainneet. Jätin pelaajat juhlimaan sinne, koska he olivat tuloksen päätekijät kuitenkin.
Tiedotuspäällikkö Timo Walden tiedusteli lopuksi tanssiko Kanerva muun joukkueen mukana.

– Ei näillä lanteilla. Mutta katsotaan sitten, jos päästään itse unelmaan. Ehkä sieltä jotain löytyy, hän lupasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt