Teemu Pukki sai huomiota Liverpoolin managerilta Jürgen Kloppilta – ”Ihan kiva”

Julkaistu:

huuhkajat
Teemu Pukin tytär leikkii isänsä hattutemppupallolla. Ennen hattutemppuaan Pukki osui Liverpoolin verkkoon ja sai huomiota Jürgen Kloppilta.
Teemu Pukin alle kaksivuotias Olivia-tytärkin on jo ottanut tuntumaa Valioliigan viralliseen ottelupalloon. Teemu sai muistoksi pallon, jolla hän tykitti Norwichille hattutempun Newcastlea vastaan 3–1-voitossa kauden kotiavauksessa.

– Olemme pelanneet omalla kotipihallamme. Välillä hän potkii, mutta pääasiassa hän ottaa pallon käsiinsä. Hän tykkää palloista, Teemu Pukki kertoi.
Pelaajan palkinnoille on muitakin ottajia.

– Iskä (Teemun isä Tero) sanoi, että ostaa Olivialle samanlaisen pallon, jotta saa itse sen hattutemppupallon, Teemu Pukki sanoi hymyillen.

– Sinne Kotkaan yleensä lähtevät pelipaidat ja muut jutut.


Pelaajilla on tapana vaihtaa pelipaitoja otteluiden jälkeen vastustajien kanssa. Pukilla alkaa olla kiva kokoelma maa- ja sarjaotteluista.

Pukki sai elokuussa Valioliigan debyytissään pelipaidan vastustaja Liverpoolin topparilta Virgil van Dijkilta. Miehet olivat pelanneet aikaisemmin yhdessä Celticissä.

– Höpisimme van Dijkin kanssa pelin aikana, ja pyysin häneltä paitaa. Tuli sitten vaihdettua.

Samassa rytäkässä Liverpool-pelin jälkeen Pukki sai huomiota toiselta isolta mieheltä, Liverpoolin managerilta Jürgen Kloppilta.

– Ihan kiva, että tuon tason valmentajalta sai halin, Pukki kertoi Kloppin antamasta tunnustuksesta.

Hyökkääjä sai lisää kunniaa maanantaina, kun Valioliigan fanit äänestivät hänet kuukauden pelaajaksi.
Suomi kohtaa Kreikan torstai-iltana Tampereella klo 21.45. IS seuraa ottelua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt