Markku Kanerva paljastaa: Roman Eremenko ei palaa maajoukkueeseen kuluvien EM-karsintojen aikana

Julkaistu:

Huuhkajat
Päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Suplassa julkaistavassa Huucast-podcastissa, että Eremenkolta jää EM-karsinnat kokonaan väliin.
Roman Eremenko ei liity Suomen karsintaryhmään, kun joukkue kohtaa Kreikan ja Italian Tampereella 5. ja 9. syyskuuta.

Päävalmentaja Markku Kanerva julkistaa joukkueen ensi maanantaina, mutta hän valotti Eremenkon tilannetta ennakkoon jo Huucast-podcastissa.

Eremenko ilmoitti helmikuussa Kanervan suulla, että olisi valmis palaamaan Huuhkajiin kokaiinikärystä johtuneen kahden vuoden kilpailukieltonsa jälkeen.

Venäjän pääsarjaseura Rostovia edustava Eremenko ei vielä keväällä tuntenut olevansa valmis palaamaan Suomen paitaan vammojen ja puutteellisen pelituntumansa vuoksi.

Kanervan mukaan tuoreiden keskustelun jälkeen tultiin lopputulokseen, että väliin jäävät koko karsinnat, jotka päättyvät marraskuussa.

– Pohdittuaan pitkään ja aprikoituaan asiaa hän koki vähän jopa epäoikeudenmukaiseksi, että tulisi nyt mukaan tähän ryhmään. Hän on seurannut pelejämme ja ollut iloinen, että homma toimii. Hän päätyi siihen, ettei ole valmis tulemaan joukkueeseen.

– Tämän perusteella tein päätöksen, että nyt jäävät nämä karsinnat hänen osaltaan tähän eli hän ei tule olemaan mukana loppukarsinnan peleissä. Minulla on se periaate, että kun projekteihin lähdetään, niihin sitoudutaan täysillä mukaan. Hän ymmärsi hyvin tämän, Kanerva sanoi podcastissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt