Huuhkajien Robin Lod siirtyy Espanjasta rapakon taakse – uusi osoite Minnesota

Julkaistu:

MLS
Robin Lod on tehnyt sopimuksen MLS-seura Minnesota Unitedin kanssa. Keskikenttäpelaaja siirtyy Minnesotaan espanjalaisesta Sporting de Gijonista.
33 maaottelua Huuhkajissa pelannut Robin Lod, 26. jatkaa seurajoukkueuraansa Major League Soccerissa. Minnesota United tiedotti tiistaina tehneensä sopimuksen suomalaisen keskikenttäpelaajan kanssa.

– Olemme todella innoissamme siitä, että hän liittyy joukkueeseemme. Olemme yrittäneet saada häntä riveihimme hänen Panathinaikos-päivistään saakka, ennen kuin hän siirtyi Espanjaan, sanoi Minnesota Unitedin valmentaja Adrian Heath seuran tiedotteessa.

HJK:n kasvatti Lod pelasi Klubin paidassa vuosina 2011–2015, ja siirtyi sen jälkeen kreikkalaiseen Panathinaikosiin, jossa hän viihtyi vuoteen 2018 saakka.

Viime kauden Lod pelasi Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Sporting Gijonin riveissä.

– Hän on ollut erinomaisessa vireessä maajoukkuepaidassa. Uskon, että hänen pelinsä sopii täydellisesti MLS:ään ja odotan häneltä isoja asioita, Heath totesi.

Maajoukkueessa Lod on ollut Huuhkajien keskikentällä tuttu näky viime vuosina. Hän on tehnyt Huuhkajien paidassa 33 ottelussa kolme maalia.

Minnesotasta löytyy myös tuttuja: 14 maaottelua Huuhkajissa pelannut Rasmus Schüller, 28, kuuluu Minnesota Unitedin kokoonpanoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt