Tehokkaampi kuin Cristiano Ronaldo – Teemu Pukin hirmukausi jättää hurjan listan supertähtiä varjoonsa

Julkaistu:

Huuhkajat
Vain harva eurokenttien suurimmista hyökkääjätähdistä yltää tällä kaudella Teemu Pukin lukemille.
Teemu Pukki on mättänyt tällä kaudella seuralleen Norwichille ja Huuhkajille yhteensä 35 maalia. Parempaan maalimäärään seura- ja maaotteluissa on Euroopan suurimmissa sarjoissa pystynyt vain kolme pelaajaa.

Jos luvuista jätetään pois cup- ja europeleissä tehdyt maalit ja verrataan pelkästään maa- ja sarjaotteluissa syntyneitä osumia, Pukin edellä on vain kaksi nimeä: FC Barcelonan Lionel Messi ja PSG:n maailmanmestari Kylian Mbappé . Suomalaisen taakse jäävät muiden muassa Cristiano Ronaldo , Mohamed Salah ja Harry Kane .

Tiistaina hirmuvireisen Pukin iskukyvyn mittaa Liechtenstein. Huuhkajille tärkeintä vieraspelissä on kolmen pisteen saalistaminen, mutta Pukille on tarjolla parikin mukavaa täkyä. Yksi on nouseminen A-maajoukkueen kaikkien aikojen maalitilastossa viiden parhaan joukkoon ja toinen Mbappén saavuttaminen kausitilastossa.

Mbappélla on elokuulta alkaen kasassa 37 sarja- tai maaotteluosumaa. Pukilla niitä on 34. Hattutempulla Liechtensteinissa suomalaisen edelle saattaisi jäädä enää Messi.

Kuuntele alta uusin Pallokerhon podcastin jakso:



Jos soitin ei toimi, voit kuunnella jakson myös Suplasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt