Huuhkajien tähti Lukas Hradecky esitteli taitojaan pokeripöydässä – Veikkaus: kahmi tuhansien eurojen potin Helsingissä

Julkaistu:

Jalkapallo
Lukas Hradecky sijoittui toiseksi pitkälle yöhön venyneessä pokeriturnauksessa, Veikkaus tiedottaa.
Lukas Hradecky tunnetaan ennen kaikkea loistavana jalkapallomaalivahtina, mutta turkulainen on etevä myös pokerissa.

Hradecky, 29, sijoittui toiseksi Helsingin Casinolla perjantai-iltapäivänä alkaneessa ja pitkälle yöhön venyneessä Texas Hold’em -turnauksessa, Veikkaus kertoo tiedotteessaan.

Hradecky kuittasi turnauksesta 8 886 euron palkintopotin. Turnauksen voitti Tommi Hörkkö, jonka voittopotti oli 13 738 euroa.

Turnauksessa oli mukana 115 pelaajaa.

– Tykkään harrastella pokeria. Netissä en niinkään pelaa mutta joskus käyn pelaamassa Hollannissa omppua (Omaha-pokeripeliä) turnauksissa, Hradecky kommentoi Veikkaukselle.

Seurajoukkuetasolla Bayer Leverkusenia edustava maalivahti on seuraavaksi tositoimissa viheriöllä viikon kuluttua lauantaina, kun Suomi kohtaa EM-karsintaottelussa Tampereella Bosnia ja Hertsegovinan.

– Vielä ennen sitä ehtii vähän hengähtää ja laittaa ajatukset muulle. Siinä tarkoituksessa toimii hyvin pokeri. Karsinnat ovat alkaneet meillä hyvin, ja kun tämä tuleva peli hoidetaan, vain taivas on rajana.

Huuhkajat on pelannut EM-karsinnoissa kaksi vierasottelua. Italialta tuli takkiin 0–2, mutta Armeniaa Suomi löylytti puolestaan 2–0.

Bosnia-ottelun jälkeen edessä on seuraavana tiistaina vieraspeli Liechtensteinia vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt