Tappio Italiaa vastaan harmitti Huuhkajia: ”Olisi ollut mahdollisuus enempäänkin”

Julkaistu:

EM-karsinta
Suomen jalkapallomaajoukkueen pelaajat olivat pettyneitä 0–2-tappioon Italiaa vastaan, sillä joukkue oli pitkään mukana pelissä.
Maajoukkueeseen pienen tauon jälkeen palannut Kasper Hämäläinen näki, että Suomella oli hyvät mahdollisuudet ottaa piste Italialta, vaikka joukkue oli melkein koko ottelun ajan tappiolla.

– Oli ihan hyvät saumat, kun peli oli 1–0. Jos olisimme saaneet siitä paikasta tasoituksen, olisimme voineet saada enemmänkin. Harmittaa.

Hämäläinen viittasi Teemu Pukin paikkaan 65. peliminuutilla. Pukki ohjasi Robin Lodin keskityksen maalin edustalta ohi.

Alun maali oli kylmä suihku Suomen niskaan.

– Juttelimme kopissa, että pitää ottaa tarkkaan ensimmäiset kymmenen viisitoista minuuttia. Että ei ainakaan anneta helppoa maalia. Sehän tuli saman tien. Me kuitenkin nousimme siitä ja saimme pelin rauhoitettua, Hämäläinen kertasi.
– Meillä oli hyvä mahdollisuus saada enemmänkin.
  • Katso kooste ottelusta alla olevalta videolta
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maalivahti Lukas Hradecky uskoo, että olisi torjunut Nicolo Barellan laukauksen seitsemännellä minuutilla, jos se ei olisi muuttanut suuntaa Joona Toiviosta.

– Näin pallon ja olisin ottanut sen kiinni. Puolustus yritti blokata laukauksen, mutta Joonalla pitäisi ilmeisesti olla isommat säärisuojat.

Toisessa Italian maalissa Suomen puolustajien olisi pitänyt ohjata vastustajan pelaajat voimakkaasti laitaan, eikä päästää heitä keskustaan.

– Sääli. Ei tämä huono peli ollut, mutta ei hyväkään, Hradecky kertasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt