Pallokerho: Huuhkajat haastaa käymistilassa olevan Italian – ”Jos Suomi aikoo ikinä ottaa pisteitä Italialta, se hetki on nyt”

Julkaistu:

huuhkajat
Pallokerhossa ennakoidaan Suomen ja Italian kohtaamista. Lisäksi puhutaan tärkeästä Naisten liigan aiheesta.
Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa Italian EM-karsintojen avausottelussa Udinessa lauantaina. Tärkeä ensikosketus karsintaan on siis kovin mahdollinen eli huippuvastustaja vieraskentällä.

Pallokerhossa Janne Oivio, Ville Väänänen sekä paikan päällä Udinessa oleva Saku-Pekka Sundelin kertaavat Suomen lähtökohdat otteluun ja käyvät myös läpi Italian tilannetta ennen peliä. Suomen asetelma on niin hyvä kuin näissä puitteissa voi olla, sillä Italia on kaukana parhaastaan. Se antaa mahdollisuuden – oli kuinka ohut hyvänsä – yllätykseen.

Ennen kuin Sundelin pääsee osallistumaan lähetykseen keskustelevat Väänänen ja Oivio Naisten liigaa kuohuttavasta PK-35 Vantaan tilanteesta. Seura ei saanut liigalisenssiä ja pudotettiin Ykköseen. Moni sen pelaajista on vaikeassa tilanteessa odottamattoman sarjapaikan muuttumisen vuoksi.

Lisäksi kaksikko käy läpi HJK:n tuoreen hankinnan Harmeet Singhin sekä harjoitusvahvuuteen liittyneen Marco Buenon ennen maaotteluun pureutumista.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt